Korur Yeni’den Gazetemize Ziyaret

Bafra’da görev yapan Diş Hekimi Korur Yeni, çalışan ekibiyle birlikte, gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Korur Yeni’den Gazetemize Ziyaret

      Diş Hekimi Korur Yeni, ziyaret sebebini şöyle ifade ettir:

     "Altınova Gazetesi 26 yıldır, merkez Bafra olmak üzere, bölgemize hizmet vermektedir. Yayın ilkesi olarak, güzel ve olumlu işleri, takdir ederek, olumsuz gelişmeleri de eleştirerek, toplumun iyiye, güzele doğru gelişmesine katkı sunmaktadır.

       Hem Altınova'nın bu olumlu yayın hizmetini, hemde içinde yaşadığımız toplumun kültür düzeyinin artmasına sunduğu katkıyı, takdirle karşılıyorum. Bizlerde bir Bafralı olarak, elimizden geldiği kadar, böyle güzel ve faydalı bir yayın organına destek vermeyi hemşehrilik görevi kabul ediyoruz. Sizlerin bu olumlu çalışmalarında hep ileriye giderek, başarılı olmanızı diliyorum." 

        Altınova Gazetesinin sahibi Bilal Mürtezaoğlu'da, bu nezaket ziyaretinden dolayı Korur Yeni ve ekibine teşekkür etti.

        Mürtezaoğlu şöyle dedi:

       "İnsanlar da, kurumlar da, takdir edilmeyi sever, bundan büyük bir haz alırlar. Takdir edilmek, çalışanların gayretlerini teşvik eder. Onları daha güzel, daha başarılı işlere yönlendirir.

         Bizler millet olarak, insanların olumsuz yanlarını hemen görür, noksan ve hatalı taraflarını bol bol dedikodu ederiz, eleştiririz de, olumlu hizmetlerini takdir ve teşvik konusunda sessiz kalmayı tercih ederiz. Korur bey ve ekibi bu nazik ziyaretleriyle, toplum olarak uyguladığımız bu olumsuz tavra, olumlu ve teşvik edici bir teşebbüste bulundu. Kendisine bu nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum." 

NAMIK AZGIN        

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER