YAKUP TULUM, ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Bafra ilçesinde, 6 sene Bafra Özel İdare Müdürlüğü görevi yapan Yakup Tulum, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü oldu.

YAKUP TULUM, ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

                    YAKUP TULUM, YENİ GÖREVİNE BAŞLADI  

     29 Mart yerel seçimler sonrası, Özel İdarelerin Büyükşehir Belediyesine geçmesiyle, Bafra Özel İdaresinde 6 yıldır Müdürlük yapan Yakup Tulum, Samsun Büyükşehir Belediyesine geçti. Çetinkaya Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü olan Yakup Tulum yeni görevine başladı.  

      Samsun ve Bafra belediyesinin hizmet birimleri de yeniden şekilleniyor. Bu Kapsamda Çetinkaya Belde Belediyesi olarak kullanılan bina Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürlüğüne dönüştürüldü.

      Büyükşehir Kanunu'nun 30 Mart'tan sonra yürürlüğe girmesiyle birlikte Bafra Özel İdaresi Samsun Büyükşehir Belediyesinin oldu. Eski Bafra Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, bu birime Bafra şube müdürü olarak atandı.

       Büyükşehir Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum'un özgeçmişi şöyle:

       "1969 yılında Bafra'da doğru.23 yıldır memur olarak görev yaptı. Bu süreç zarfında bölgenin asil taleplerinin giderilmesine yakinen ilgilendi. Yakup Tulum, evli ve 3 çocuk babasıdır." 

          NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER