Madeni Sanatkârlar Odasından İftar Yemeği

Bafra Madeni Sanatkârlar Odası tarafından üyelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Madeni Sanatkârlar Odasından İftar Yemeği

     Madeni Sanatkârlar Odası yönetim kurulunun hazır bulunduğu iftar yemeğine Esnaf ve Sanatkârlara bağlı tüm oda başkanları da iştirak etti. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Bafra Madeni Sanatkârlar Odasından üyelerine ve Oda Başkanlarına ilk defa iftar yemeği verdi.

     Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Bafra Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, 11 ayın sultanı Ramazan ayının önemine binaen aynı sofrada iftar yapmanın faziletinin yanı sıra birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında da öneminin büyük olduğunu söyleyerek, katılanlara teşekkür etti.

        "HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLDUĞUMU BİLMENİZİ İSTİYORUM"

    Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkan Adayı Eyüp Güler,"İlk defa Bafra'da oda başkanlarımızı bir arada gördüm. Bu mutluluk verici bir olaydır. Bunun haricinde de, Madeni Sanatkârlar Odasının yönetim kurulu çok heyecanlı bir çalışma içerisindeydi. Bu İftar yemeği 10 gün önceden Samsun'a gelip, hep bu iftar yemeğinin hayalini arzuluyorlardı. İftar yemeğinin çok başarılı geçeceğini biliyorduk, hepinize bu başarıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde iftar yemeğinde buluştuk. Samsun'da değerli üyelerimiz, ne olursa olsun bir kardeşinizin olduğunu bilin" dedi.

    Odaların bazı sıkıntılarının var olduğunu belirten Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkan Adayı Eyüp Güler,"Allah nasip ederse bir ay içerisinde üyelerimizin sicil sıkıntısını çözeceğiz"şeklinde konuştu.  

    İftar yemeği toplu dua yapılması ile sona erdi.

     İftar yemeğine; Samsun  ESOB Başkanı Eyüp Güler, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar,  Bafra Belediyesi eski Başkanı ve MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan, Bafra ilçesinde bulunan Odaların Başkanları, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Erkan Tokur, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası eski Başkanı Resai Yılmaz, Bafra Madeni Sanatkârlar Odası üyeleri ve çok sayıda davetli misafirler katıldı.

        NAMIK AZGIN   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER