BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

Bafra ilçesinde bulunan engelli vatandaşlara ve ailelerine Bafra Belediyesi tarafından iftar yemeği düzenledi.

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

      Bafra Belediyesi,  ilçedeki tüm engelli vatandaşları iftar yemeğinde bir araya getirdi. İftar yemeğine, Bafra'da yaşayan engelli ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

       Engelli vatandaşlar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde akşam ezanının okunması ile beraber oruçlar hep birlikte açıldı ve iftar duası yapıldı.

       Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, sosyal davranışından dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı gece, canlı fasılla renklendi.

     BAFRA BELEDİYESİ, ENGELLİLERİ VE AİLELERİNİ İFTARDA AĞIRLADI

    Bafra Belediyesi tarafından şehirde faaliyet gösteren engelli derneklerin yöneticileri ve üyelerine iftar verildi.

    Bafra Kent Meydanında düzenlenen iftar yemeğine; Türkiye Cumhuriyeti Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak ile ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

      Engelli sivil toplum kuruluşları adına konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kendilerini unutmayan ve iftar vesilesiyle bir araya getiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür ederek, engellilere yönelik yapılan iyileştirmelerin engellilerin yaşam sevincini artırdığına dikkati çekti.

NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER