Ramazan'ın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı

Ramazan ayının ilk Cuma Namazı'nda Bafra'daki camiler tıklım tıklım doldu. Cami ve avlusuna sığmayan vatandaşlar, bahçede namaz kıldı.

Ramazan'ın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı

    Bafra'da Ramazanın ilk cuma namazında camiler doldu taştı. Bafra ilçesinin Büyük Camii Mahallesinde bulunan ve kentin en büyük camileri arasında yer alan Büyük Camii, Onbir ayın sultanı ramazanın ilk cuma namazında vatandaşlar tarafından dolduruldu.

                     CUMA'DA CAMİLER DOLDU TAŞTI  

    Bafra'da ramazan ayının ilk cuma namazının feyzinden ve bereketinden yararlanmak isteyen vatandaşlar camilere akın etti.

     Büyük Camii de yoğun rağbet gördü

     Bafra'da Büyük Camii de, Ramazan ayının ilk Cuma Namazında izdihamın yaşandığı merkezlerden birisi oldu. Ramazan'ın getirdiği manevi ortamda ilk Cuma Namazı'nı kılmak isteyen Bafralılar, camilerin avlusuna dahi yer bulmakta zorlandı.

    Temmuz ayının aşırı sıcağına rağmen Ramazan'ın ilk Cuma Namazı'na büyük ilgi gösteren Bafralılar, Büyük Camiinin içerisini ve üst katının yanı sıra avluyu da kısa sürede doldu.       

     Cami ve avluda kendilerine yer bulamayan vatandaşlar, Cuma Namazı'nı kılmak için caminin bahçesi ve çevresinde saf tuttu.   

            NAMIK AZGIN      

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER