banner223

NEŞELİ YÜZLER'İN NEŞELİ ANNELERİ

Samsun'un İlkadım İlçesindeki Neşeli Yüzler Anaokulu ilgi görmeye devam ediyor.

NEŞELİ YÜZLER'İN NEŞELİ ANNELERİ

          Samsun'un İlkadım İlçesindeki Neşeli Yüzler Anaokulu'nun sorumlu Müdürü Senem Temelli Gültekin,” 56'lar mevkiinde 8 yıldan beri kaliteli hizmet veren Neşeli Yüzler Anaokulu'nun deneyimli kadrosu ve neşeli öğrencileri, Anneler Gününde değerli annelerine unutamayacakları, eğlence dolu bir gün yaşattılar ”dedi.

                     ‘SERGİ AİLELER TARAFINDAN ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ’
         Çarşamba’nın Dikbıyık mevkiinde  hizmet veren Midilli Restauran'ta brunch ve sergi için biraraya gelen Neşeli Yüzler 'in anneleri, çocuklarının öğretmenleriyle birlikte, kendileri için tasarladıkları t-shirtleri giyinip bu özel günde  bütünlük sağladıklarını dile getiren Neşeli Yüzler Anaokulu 'nun sorumlu Müdürü Senem Temelli  Gültekin, ”Brunch ardından çocukların yıl boyunca hazırladıkları, Seramik ve Resim Sergisi aileler tarafından çok büyük ilgi gördü. Güne anneler için hazırlanan, çocuk oyunları ile devam edildi. O gün anneler çocuklar gibi eğlendiler” diye konuştu
                BU ÖZEL VE  GÜZEL ORGANİZASYONA ÇOK ÖZEN GÖSTERDİK
         Annelerimizin değeri bir güne sığdırılamayacak kadar  büyük olduğunu belirten Neşeli Yüzler Anaokulu 'nun sorumlu Müdürü Senem Temelli Gültekin,” Bizler yine de onlara keyifli her yıl olduğu gibi  güzel bir gün geçirtebilmek için bu özel ve güzel organizasyona çok özen gösterdik. Gönlümüzce eğlenerek hatıralarımızda kalacak çok özel bir gün geçirdik. Katılan bütün velilerimize buradan teker teker teşekkür ediyorum ve tüm annelerin, Anneler Gününü Kutluyorum" şeklinde konuştu. 

        Köksal Öner

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER