ÖRNEK BİR ORGAN BAĞIŞI ÇALIŞMASINA İMZA ATTILAR

Bafra İlçesinde, Bafra Bosch Servisi, Bafra Başkaya ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğünde organ bağışı ile ilgili olarak ortak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

ÖRNEK BİR ORGAN BAĞIŞI ÇALIŞMASINA İMZA ATTILAR

      Proje kapsamında Özkök Klima Bosch Servisi ve Başkayalılar Derneği Başkanı Cemalettin Cankurt, organ bağışı ile ilgili olarak üye ve müşterilerine organ bağışı hakkında bilgiler içeren el ilanlarını dağıtacaklar.

     Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın," Bizleri ziyaret eden Bosch Servisi Mahmut Özkök ve Başkayalılar derneği Yönetim kurulu başkanı ve Kent Konseyi Gençlik Meclis üyesi Cemalettin Cankurt organ bağışı ile ilgili olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. En azından üyelerimize ve müşterilerimize bu konuda elinizdeki broşürleri bırakarak konuyla ilgili bir nebze de olsa ‘katkı sağlamak isteriz' dediler. Tekliflerini değerlendirerek Program için ön çalışmayı başlattık konuya olan duyarlılıkları için teşekkür ederiz" dedi.

    Bosch Servis yetkilisi Mahmut Özkök ise,"Bafra İlçe Sağlık Müdürümüz bu konuda oldukça faydalı çalışmalar yapıyor. Bizde sosyal sorumluluk hissettiğimiz bu konuda hem müşterilerimizi bilgilendirmek hemde toplumda önemli bir yere gelmiş bu konuya katkımızı sunmak istedik. Sayın İlçe sağlık Müdürümüz Bizleri kırmadı kendilerine çok teşekkür ediyoruz "diye konuştu.

    Bafra Başkayalılar Derneği başkanı ve kent konseyi gençlik meclis üyesi Cemalettin Cankurt," Konuyla ilgili daha önceden bir eğitim programına katılmıştım. Türkiye'de organ bağışı bekleyen birçok kişi olduğunu öğrendim. Dernek olarak ve gençlik meclisi üyesi olarak üzerime düşen görevimiz neyse, onu yapmaya karar verdik. Bafra İlçe Sağlık Müdürümüz bize bu konuda destek oldu dernek üyelerimize ve gençlerimize bu konuda broşür dağıtarak, bilinçlenmeleri için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bafra İlçe sağlık Müdürümüz Dr. Aytaç Akın'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

           NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER