“RESİMLERİN DANSI“ ADLI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi açıldı.

“RESİMLERİN DANSI“ ADLI RESİM SERGİSİ AÇILDI

      Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezinde Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Renklerin Dansı' adlı resim sergisi ilgi gördü.

      Bafra Cumhuriyet Ortaokulunun öğrencilerinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılında resim derslerinde yaptığı çalışmalar, düzenlenen sergide konuklara sunuldu.

      Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmenleri Kadriye Şenel Çakır ve Gülden Demir ve öğrencilerin hazırladığı Sanat ve Tasarım Alanı'nda eğitim gören öğrencilerin, 40 adet yağlı boya, 50 adet guaj boya olmak üzere toplamda 90 adet resim yer alıyor.

      Açılışın ardından öğretmenlerin ve öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları inceleyen Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, resim sahibi öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

       Serginin açılış törenine Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı ve eği Hacer Katırcı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Sendika Temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

       Serginin, 31 Mayıs'a kadar vatandaşların ziyaretine açık olacağı öğrenildi.

  NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER