SAMSUN TSO ‘DAN 'TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET' MİTİNGİNDE BULUŞMA ÇAĞRISI

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhıye Meydanı’nda düzenlenecek teröre karşı mitingine Samsun TSO olarak tam destek vereceklerini söyledi.

SAMSUN TSO ‘DAN  'TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET' MİTİNGİNDE BULUŞMA ÇAĞRISI

     Başkan Murzioğlu, Oda yönetimi, meclis üyeleri ve meslek komiteleri üyeleri ile yürüyüşe katılacaklarını, isteyen Oda üyelerini de yapacakları organizasyonla Ankara'ya götüreceklerini kaydetti.

     Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda teröre karşı yapılacak mitingi değerlendirmek için bir araya geldi. Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş tarafından organize edilen ,“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingine verilebilecek katkılar ele alındı. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ankara Sıhhıye Meydanı’nda 16.30’da başlayacak yürüyüşe Oda olarak katılacaklarını ifade etti. 
                              ‘ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK’
      Oda Yönetimi, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi üyeleri olarak yürüyüşe katılacaklarını belirten Başkan Murzioğlu, isteyen Oda üyelerini de yapacakları organizasyonla Ankara’ya götüreceklerini söyledi. Miting için Ankara’ya ücretsiz otobüs kaldıracaklarını belirten Murzioğlu, mitinge katılmak isteyenlerin Oda sekretaryasıyla irtibata geçmelerini istedi. “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitinginin önemine işaret eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "Üye sayısı milyonlarla ifade edilen bu kurumların düzenlediği yürüyüşte on binler, ülkemizin tek vücut olarak teröre karşı olan tepkisini gösterecektir. Ayrıca, düzenlenecek mitingde ülkemizin barış ve huzur isteği en güçlü şekilde vurgulanmış olacaktır” diye konuştu. 
                           MURZİOĞLU:'GÜN, BİRLİK OLMA GÜNÜ'
      Terörün her zaman karşısında olduklarını kaydeden Başkan Murzioğlu, “Ülkemiz yurt içi ve yurtdışı kaynaklı terör ile karşı karşıya. Terör eylemlerinde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik, askerimizi, polisimizi ve korucumuzu şehit verdik. Yaşanan bu menfur olaylar hepimizin yüreğini yakıyor, geleceğe yönelik kaygı duymamıza neden oluyor. Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Binlerce yıllık kardeşliğimiz bozulmak isteniyor. Bu tuzağa düşmemek, birliğimizi ve kardeşliğimizi korumak yine bizim elimizde. Hep birlikte sağduyumuzu korumalı, vicdanımızın sesini dinlemeli, fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz. Bizi birbirimize düşman etmeye çalışan teröre karşı hep birlikte durmalıyız. Ülkemizin tamamında birlikte yaşama iradesi göstermeliyiz. Gün birlik olma günüdür. Biz de Samsun TSO olarak 17 Eylül Perşembe günü saat 16.30’da bütün Türkiye gibi Ankara Sıhhiye Meydanı’nda olacağız. Tüm Samsunluları da, “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” demek için Ankara’ya bekliyoruz” şeklinde konuştu.   
         Köksal ÖNER   

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER