ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN YARDIMCISI USTA’YA ZİYARET

Samsunlu ve Trabzonlu Avrupa ve Dünya Şampiyonu bayan boksörler Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti.

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN YARDIMCISI USTA’YA ZİYARET

 Gelecek adına gençliğe önem verdiklerini ve belediye olarak spora önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

    Spora önemli yatırımlar yapan Canik Belediyesi, Dünya Şampiyonu boksörleri ağırladı. Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Trabzonlu bayan boksör Busenaz Sürmeli ile Gençler Dünya 2.'si, Gençlik Olimpiyatları 3.'sü ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonu Neriman Istık, Gençler Avrupa 3.'sü Gamze Başar, Yıldızlar Avrupa Şampiyonu Ayşenur Yılmaz, boks antrenörleri Yusuf Beykoz ile birlikte Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret etti.
                           SPORA VE GENÇLİĞE ÖNEM VEREN BAŞKAN
      Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Usta ile sohbet eden milli boksörler, spora önem veren bir Belediye Başkanına sahip olduğu için Canik'in şanslı olduğunu söyledi.

       Spora önem verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Başkanımız Osman Genç, yeni neslin inşasında gençliğe büyük önem veriyor. Geleceğimiz olan gençlik için eğitimden kültüre ve spora kadar çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik" dedi.
                           CANİK, SPORDA SAMSUN'UN MARKASI
       Son yıllarda yapılan yatırımlarla Canik'in sporda marka olduğunu belirten Usta, "Yaptığımız yatırımların meyvesini alıyoruz. Bayan Basketbol Takımımız, Süper Lig'de mücadele eden tek ilçe takımı. Yani şehrimizin adını duyuran bir marka. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde, spor kulübümüz bünyesinde bulunan sporcularımız önemli ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyor. Bir yandan şehrimizi kentsel dönüşümlerle geleceğe hazırlarken, yaptığımız kültür ve spor gibi yatırımlarla da çocuk ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz" diye konuştu.

       Usta, önümüzdeki günlerde Canik Belediyesi olarak boks organizasyonu düzenleyeceklerini de söyledi.
             Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER