AKTFİ EĞİTİMCİLER SENDİKASI BAFRA TEMSİLCİLİĞİNDEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARET

Aktif Eğitimciler Sendikası Bafra İlçe Temsilcisi Ercan Sırma ve sendika üyeleri arkadaşları Gaziler Günü dolayısıyla, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliğini ziyaret etti.

AKTFİ EĞİTİMCİLER SENDİKASI BAFRA TEMSİLCİLİĞİNDEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARET

      Aktif Eğitimciler Sendikası Bafra İlçe Temsilcisi Ercan Sırma,”Türk tarihinde İslam öncesi ve sonrası şehitlik ve gazilik onuru vardır. Her Türk bu onura kavuşmak için vatanı, milleti,bayrağı,milli marşı ve kutsal değerleri için savaşır.Çünkü milli hasletlerimizde olan bu duyguların ,Türk milleti ve her birey için vazgeçilmez bir anlamı ve önemi vardır” dedi.  

     Aktif Eğitimciler Sendikası Bafra Temsilcisi SIRMA; “19 Eylül aynı zamanda milletimiz için kahramanlık günüdür. Önemi büyük Gaziler Gününü gelecek nesillere güzel bir şekilde anlatmak biz eğitimcilerin en önemli görevidir. Güzel ev sahipliğiniz için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliği Başkanı Rahmi Şahin Beyefendiye ve burada bulunan Gazi ve yakınlara teşekkür ederiz” diye konuştu. 

     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin,”Bizleri bu günümüzde hatırlayıp onurlandıran Aktif Eğitimciler Sendikası Temsilcisi Ercan Sırma Beyefendiye ve beraberinde gelen üye arkadaşlarına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

           NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER