TEKKEKÖY’DE GELECEĞİN MİLLİ VOLEYBOLCULARI YETİŞİYOR

Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan,” Samsun'un Tekkeköy İlçesindeki Yaşar Doğu Spor Salonunda haftanın 4 günü başta olmak üzere geleceğin yetenekli Milli Voleybolcularını yetişiyoruz” dedi.

TEKKEKÖY’DE GELECEĞİN MİLLİ VOLEYBOLCULARI YETİŞİYOR

                ‘170 ÖĞRENCİYE VOLEYBOLUN KURALLARINI ÖĞRETİYORUZ’

         İlçemizde bulunan okullarımızın yaz tatiline girmesiyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulunda küçük-yıldız-genç kategorilerinde geleceğin Milli Voleybolcularını yetireceklerini belirten Voleybol Antrenörü Vasfiye  Uçan,”Açmış olduğumuz yaz spor okulunda yaklaşık 170 öğrenciye Voleybolun kurallarını öğretiyoruz. Buradan yetişecek olan kaliteli sporcularımızı öncelikle İlçemize, ilimize ve de Milli takımımızın kadrolarına dahil etmek için çalışmalarımızı yönde  sürdürmekteyiz. Çocukların bizlere emanet eden velilerimizin desteğini de arakamıza alarak yolumuza devam ediyoruz ”diye konuştu. 
            'SAYIN GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM' 
          İlçemizde açmış olduğumuz yaz spor okuluna büyük bir katkısı olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum ifadesini kullanan Voleybol Antrenörü Vasfiye Uçan,” Bizlere vermiş olduğu büyük bir desteğin karşısında elimizden gelenin en iyisini layıklı ile yerine getirmek için çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz ve bu arada Valimiz Sayın İbrahim Şahin’e ilçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Küçük’ e Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’ a ve Tekkeköy Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürümüz Sayın Ziya Aydın’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum”   dedi.
    KÜÇÜK UÇAN AÇILAN SPOR OKULUNDA BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDU 
          Tekkeköy ilçesinde açılan Velobol yaz spor okulunda birbirinden güzel hareketler yaparak güne damgasını vuran ve gelecekte vadeden bir buçuk yaşındaki Zümra Nurten Uçan sporcu ablalarının yanı sırada ablilerine örnek oldu. 
               Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER