banner223

BADMİNTON MİLLİ TAKIMININ SAMSUN KAMPI SONA ERDİ

Ankara-Elmadağ' dan gelen Badminton Milli Takımımızın, Samsun-Tekkeköy İlçesinde, gerçekleşen 9 günlük kampı tamamladı.

BADMİNTON MİLLİ TAKIMININ SAMSUN KAMPI SONA ERDİ

        Kampın son gününde, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Güven Özyurt Badminton Milli Takımını ziyaret etti.

        Milli badmintoncularla kaynaşarak onlarla birlikte raket sallayan İl Müdürü Vekili Güven Özyurt; "Samsun bir spor kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Spora büyük destek veren ilimiz bu desteklerinin meyvesini de alıyor. Badminton branşında da çeşitli başarılara imza atan sporcularımızı tebrik ediyorum. Onlara her türlü desteğimizi sağlamaya devam edeceğiz. Özveriyle çalışan antrenörlerimize de teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

          Ankara' dan 7, Samsun' dan 7, toplamda 14 milli sporcunun katıldığı kampa Antrenörler; Ankara' dan Üstün Köksal ve Samsun' dan Ömer Aydoğmuş ile Kerem Kaylı katıldılar.

         Antrenör Kerem Kaylı; "Badminton Milli Takımı olarak hedefimiz, önümüzdeki uluslararası maçlarda üst sıralarda yer almak ve ülkemizi Badminton branşında uluslararası arenada başarıdan başarıya taşımaktır. Bu bağlamda bize desteğini esirgemeyen, öncelikle Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç' a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Güven Özyurt' a ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

              NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER