SAMSUN TSO MEDYADA 4. OLDU

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, medya takip merkezlerinin yaptığı araştırma sonuçlarına göre, Ocak ayından bu yana en çok konuşulan Ticaret ve Sanayi Odaları sıralamasında dördüncü sırada yer aldı.

SAMSUN TSO MEDYADA 4. OLDU

        Medya takip ajanslarının Ocak ayından bu yana ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ve dergide yayınlanan haberleri tek tek incelemesinin ardından yayınladığı en çok konuşulan Ticaret ve Sanayi Odaları sıralaması raporunda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, 848 haberle dördüncü sırada yer aldı. Sıralamada, Antalya TSO birinci, Bursa TSO ikinci ve Mersin TSO üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü sırada yer alan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ise Sakarya TSO takip etti. Yazılı basında çıkan haber ve köşe yazılarında ilk on sıra içinde ayrıca, Edirne, Trabzon, Manisa, Çanakkale ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odaları da bulundu.

                               MURZİOĞLU’NDAN BASINA TEŞEKKÜR
        Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendiği vizyon ve misyonuyla Türkiye’nin saygın TSO’larından biri haline geldiğini belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Oda olarak çalışma tempomuzu her zaman üst seviyede tutarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınma hamlesine katkı vermenin çabası içerisinde olmaya büyük gayret gösteriyoruz. Odamızın yürüttüğü çalışmalar sırasında en çok destek aldığımız yerlerin başında da basın kuruluşlarımız gelmiştir. Öncelikle yoğun bir iş tempomuzda büyük gayret göstererek çalışan başta Meclisimiz ve Oda personelimiz olmak üzere, her zaman bizlere destek olan basın kuruluşlarımıza camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
                 Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER