banner221

Sigortacılardan Kamu Kurumlara Ziyaret

Bafra TSO üyesi Sigorta Acenteleri sigortacılık haftası nedeni ile Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ yı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ve Bafra ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i ziyaret etti.

Sigortacılardan Kamu Kurumlara Ziyaret

    Ziyarette Bafra Kaymakamı Ali Katırcı' ya Sigorta Acenteleri adına Abdullah Bülbül, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit'e Cumhur Uzun ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e ise Bayram Şen tarafından ferdi kaza sigortası hediye edildi.
    Sigorta Acenteleri adına Abdullah Bülbül yaptığı açıklamada "bu yılda geçtiğimiz yıl gibi planladığımız sigorta haftası etkinliklerimizi, Soma'da meydana gelen elim maden kazası sebebi ile acente arkadaşlarımızla ortak karar alarak iptal ettik. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz" dedi.

    Ziyaretlere; Bafra Sigorta Acenteleri üyelerinden Bafra TSO Meclis Katip üyesi Abdullah Bülbül, Meslek Komite Başkanı Bayram Şen, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Cumhur Uzun, Meslek Komite üyesi Hamit Olgun ile Saadet Türkköylü, Selma Erduran, Kenan Yıldızoğlu ve Oğuzhan Alkan katıldı.

            NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER