banner223

Bafra Anadolu Lisesi 150 Mezun Verdi

Bafra Anadolu Lisesi'nden mezun olan 150 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bafra Anadolu Lisesi 150 Mezun Verdi

     Okulun spor salonunda gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  

     Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, yaptığı açılış konuşmasında," Bugünün farklı gururunu yaşayan kalpleri heyecanla çarpan siz değerli velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum. Değerli meslektaşlarım, dört yıl boyunca emek verip, iyi insanlar olarak yetiştirdiğiniz, bilgiyle donattığınız, bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz bilgi ve rehberlik için sizlere de teşekkürlerimi sunuyor, gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, bütün toplumların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Sizlerde umutlarımızı ve güvenimizi boşa çıkarmayacak, ülkemize hizmet eden hayırsever evlatlar olacaksınız. Bugün hak ettiğiniz, mezuniyet töreninde okulumuzu dereceyle bitiren Ahmet Kürşat Ak'tan, Okulumuz ikincisi olan Hamit İpek'ten, okulumuz üçüncüsü olan Nur İpek'ten, a'dan, z'ye kadar bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi. 

      Okul Müdürü Yıldıray Baş, okul öğretmenlerini tebrik ederek, öğretmenlere ve protokole çiçek takdim etti. Çiçek takdiminden sonra 2013-2014 Eğitim Öğretim sezonu okul birincisi Ahmet Kürşat Ak, arkadaşlarıyla birlikte okulun yaş mezuniyet kütüğüne ismi yazılı paketi çaktı.

     Okul Öğretmenleri adına konuşan Ergün Çil," Sevgili gençlerimiz, Şimdi fidanlarımızın saksılarının ve topraklarının değişim zamanı geldi. Belki de buradan ayrılışlarının hemen önce kulaklarına son bir defa şunları söylemek iyi gelebilir. Bir gün hizmet alacağın alanlarda, bahçıvan olmuşsan çiçeklerini, veteriner olmuşsan hayvanlarının, hakim isen sanığın, hekim isen hastalarının, eğitimci isen öğrencilerinin yüzüne, büyük gözlerinin içine bak ki; hem onları anlamaya, hemde kendini doğru anlatmaya başlangıç yapabilirsin" dedi.

    Okul Aile Birliği başkanı Rafet Albayrak," Saygıdeğer okul idaresi ve öğretmenlerimiz, evlatlarımızı hayatlarının bu döneminde sizlere emanet ettik. Çok titiz çalışan, idari ve öğretmen kadronun olağanüstü bir çabayla, onları eğiterek şekillendirdi. Bilgilerle donatarak, yarınlara hazırladı. Öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen ve sürdüren, onun mutluluğunu yaşayan gençler yetiştirdi. Öğrencilerimiz üzerinde en büyük hakkı da, katkısı olan öğretmenlerimizdir" diye konuştu.  

     Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı tarafından dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Plaket töreninin ardından konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Anadolu Lisesi öğrencilerinin örnek birer öğrenci olduklarını bu özelliklerini kaybetmemeleri gerektiğini belirtti. Daha sonra 150 mezun öğrenciye, sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi.      

     Bafra Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan törene Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, okul müdürleri, doktorlar, öğretmenler, işadamları, sendika başkanları ve çok sayıda veli katıldı.
      Diplomalarını alan öğrenciler okul bahçesine çıkarak havai fişek eşliğinde keplerini atarak Bafra Anadolu Lisesi sloganları attılar. Atılan kep ve sloganların ardından spor salonuna dönen öğrenciler mezun olan arkadaşlarının verdikleri rock konser ile gönüllerince eğlendiler.

           NAMIK AZGIN 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER