banner223

TÜRKEŞ PARKI YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Alparslan Türkeş Parkının yenilenme çalışmalarını yürüten işadamı Eyüp Atmaca İle görüştük. Park, yeni tasarımıyla şehir merkezinde vatandaşların rahat nefes alacağı bir mekan olacak.

 TÜRKEŞ PARKI YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

     İşadamı Eyüp Atmaca, "Bugün itibariyle, nasip olursa Bafra Belediyemize iş teslimi yapacağız. Alparslan Türkeş Parkının tekrar açılış tarihini Bafra Belediyemiz gün olarak tayin edecek, gün belirleme onların inisiyatifindedir. Tahmin ediyorum kısa bir süre içerisinde Alparslan Türkeş Parkınının açılışı resmen gerçekleştirilecek" dedi.

      İşadamı Eyüp Atmaca,"Şuan itibariyle Alparslan Türkeş Parkı yenileme çalışmaları bitmiştir. Alparslan Türkeş Parkının resmi açılışı şuan olmamasına rağmen güncel olarak Alparslan Türkeş Parkı açılmıştır. Park Bölümü halkımızın hizmetindedir. Diğer binalar kapsamında restorasyon ve Kafeterya bölümü de, daha sonra çıkacak ihale sonucunda açılış günleri ve işletmecisi tespit edilecek. Binamız iki bölümden oluşuyor. Toplamda iki binamız, 1600 metrekare gibi kapalı bir alanı olan bin metrekareye yakın olan restoran ağırlıklıdır. Birli sayılarda yemek, düğün ve nişan gibi yemek toplantıları veya iş toplantıları olabilecek kapasitede bir bölüm, açık terası var. Küçük olanında da Kafeterya daha ziyade gençlere hitap edebilecek ürünlerin satılabileceği çay, kahve, veya tatlı muhallebi gibi ürünlerin satılabileceği yarı açık terası olan bir işletme olacak. Halkımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek nokta da bu iki bina, daha sonra bu iki binanın işletmesinin belirlenmesi ile daha güzel olacağına halkımızın hizmetine sunulduğunda göreceğiz" diye konuştu.

       İşadamı Eyüp Atmaca, "Farkımız Fatih Atmaca, Akif Bektaş, Harun Kurumahmutoğlu ve şahsımla birlikte yaptığımız çalışmalar gayretiyle ve diğer belediyemizin resmi müdürleri ve kontürolürleri nezaretinde ve yine İller Bankasının nezaketinde ve çalışanlarımız, işçilerimiz noktasında, çeşitli ustalarımızın her alanda bir özveriyle Alparslan Türkeş Parkı yapıldı. Samimi bir çalışma oldu. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

                                                                             NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER