HAVA SPORLARI VE GENÇLİK KULÜBÜ YİNE BİRİNCİ

Türk Hava Kurumu tarafından Ankara'da düzenlenen 40 sporcunun katıldığı model uçak yarışmasında Bafralı sporculardan Oğuzhan Koca ferdi klasmanda 1. oldu.

HAVA SPORLARI VE GENÇLİK KULÜBÜ YİNE BİRİNCİ

      24-25 Mayıs 2014 Tarihlerinde Türk Hava Kurumunca Ankara'da 40 sporcunun katıldığı model uçak akrobasi yarışmalarında, Bafralı sporcularımızdan Oğuzhan KOCA ferdi Klasmanda 1. Tolunay Sivaslı ise Ferdi Klasmanda 2.olarak Bafra'ya döndü.

     Ankara'da başlayan yarışmalar 4 etaptan oluşacak olup Ankara-Kayseri-Yozgat-Eskişehir olarak son bulacaktır. Takımlar bazında Ankara model uçak kulübünün A takımı 1.olurken, 2.Bafra hava sporları kulübü 2. THK Gökçen Havacılık takımı ise, 3.lüğü aldı.

     Geçtiğimiz yıllarda Öğretmen Burhan Apaydının çabaları ile kurulan Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın desteği ile Yarışmalara katılmış bir düzineden fazla kupa ile birincilikler elde ederek, Bafra'ya dönmüştü.

     "Bu yılda yine aynı beklentiler içindeyiz" diyen Kulüp başkanı Burhan Apaydın," Hava Sporlarının Bafra'da öğretilmesi ve sevdirilmesi için Bafra gençlik merkezi ve halk eğitim merkezleri ile ortak çalışmalar yapmaktayız. İnşallah Bafra'mızın sesini uluslararası müsabakalarda da duyurucağız "dedi.

     Bu yıl yarışmalarda sponsor olmamasına rağmen birincilikler elde eden kulüp Ankara yolculuğunu Bafra Belediyesinin temin ettiği araçla gerçekleştirdi. Kulüp başkanı Burhan Apaydın, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür etti.

     Konu Hakkında Bafra Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi ve Bafra Havacılık Kulübü Derneği üyesi Cemalettin Cankurt," Kulübümüz bizi Ankara'da en iyi şekilde temsil etti. Başkanımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER