Kaymakam Halis Arslan’dan Esnaf Ziyaretleri

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, hafta sonu mesaisinde ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.

Kaymakam Halis Arslan’dan Esnaf Ziyaretleri
Bafra Kaymakamı Halis Arslan, hafta sonu mesaisinde ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. İlçe esnafıyla bir araya gelerek sıcak sohbetler kuran Kaymakam Halis Arslan gerek mahallelerde gerekse ilçe merkezinde vatandaşlarla iç içe olarak vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
 
Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bafra’nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Çelik AVM sahibi Vahap Çelik ile birlikte AVM’de bulunan esnafları beraber gezerek esnaflarla sohbet etti. Her kesime  cevap verdiğini söyleyen AVM sahibi Çelik, ziyaret etmenizden dolayı bizleri onurlandırdınız dedi.
 
Bafra Kaymakamı Halis Arslan AVM’de bulunan esnaflarla sohbetini gerçekleştirirken yaşamış oldukları sorun ve taleplerini de dinledi. Bu arada oyun sahasında bulunan gençlerin bilardo oynama davetini kabul etti. Daveti geri çevirmeyen Kaymakam Arslan, gençlerle bir süre bilardo oynadı. Gençlerle sohbetinde, Vaktimizi çok iyi değerlendireceğiz. Çocuklar ve gençler bizlerin gözbebeğimizdir. Etrafınızdaki ve çevrenizdeki kötü niyetli, kötü düşünceli, kötü fikirli, kötü duygulu ve hareketli kişilere karşı sizleri koruyacak mekanizmalar vardır. Siz aklınızı başkasına kullandırmayınız. Sizin aklınız size yeter, sizin aklınız sizi idare edecek yetenektedir. Onun için sizler iyiyi, kötüyü ve acıyı, tatlıyı ayırt edecek kişilersiniz. Sizlerden bir de şunu istiyorum ki, sporu yaşantınızdan çıkarmayın. Beden sporu bedeni hareketsiz bırakmamaktır. Spor insanı yalnızlıktan kurtarıyor, hem daha neşeli, daha pozitif, daha düzgün, ağırbaşlı ve efendi yapar ” dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER