banner221

Kaymakam Halis Arslan’dan Şehit Evine Taziye Ziyareti

Halis Arslan, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Tahıl Üreticiler Birliği Başkanı Hasan Toker ve Şenol Tekin Muş’un Varto ilçesi Kayalıkaya köyünde çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Halis Arslan’dan Şehit Evine Taziye Ziyareti
Muş’un Varto  ilçesinde operasyonlarda şehit olan Bafra’lı  Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın Mevlana Mahallesi'nde bulunan ailesini ziyaret eden Bafra Kaymakamı Halis Arslan, şehit babası Rahmi Erdal ve ailede bulunan yakınları ile görüştü.
 
Kaymakam Halis Arslan, “Şehitlerimiz tek bir millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan için hayatlarını kaybettiler. Onlar bu coğrafyayı kanları ile sulayarak vatan yapmış, binlerce kefensiz yatanın nesilleri Edirne'den Hakkari'ye, Ardahan'dan Muğla'ya kadar karış karış toprağında vatanın doğmuş, büyümüş, yetişmiş, gençlerimiz insanlarımızdı. Onlar karşılarında ülkemizi ve milletimizi bölmek, parçalamak, birbirine düşman etmek isteyen dış güçlerin maşası, hain bir çetenin en büyük hedefleri olduklarını bilerek vatan hizmetine koştular. Şu anki yaşamımızı o mübarek insanlara borçluyuz. Mekanı Cennet olsun, ruhları şad olsun” dedi.
 
Taziye ziyareti esnasında kuran-ı kerim okundu ve dua edildi.



Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER