KUPA BEBEK GENÇ ODASI BAFRA’DA TÖRENLE AÇILDI.

Türkiye’nin birçok yerinde, birçok mağazaya sahip olan Kupa çocuk ve genç odası Samsun bölge mağazası Bafra`da törenle açıldı.

KUPA BEBEK GENÇ ODASI BAFRA’DA TÖRENLE AÇILDI.
HABERİN GALERİSİ
Kupa Bebek Genç Odası

Kupa Bebek Genç Odası

 Atatürk Bulvarı No:107`de bulunan ve işletmeciliğini Uğur Demirsoy`un yaptığı Kupa Genç Odasının açılışını Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven birlikte yaptı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Muhterem davetliler, bugün burada olağan üstü bir olaydan sonra tekrar beraberiz. Bu iş yeri bebek ve genç odası üzerine açılacak. Ben öncelikle iş yeri sahiplerine ve Bafra`mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle de ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan dolayı demokrasi kesintiye uğramayacaktır. Ben bu olaya sebep olanları nefretle şiddetle kınıyorum. Katılımlarınızdan dolayı iş yeri sahibi adına hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.” dedi.

Açılışın ardından Büyük cami imamı Şevki Şahin tarafından dua edildi. Başkan Şahin ve Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven mağazayı gezdi, ürünleri inceledi. Ürünleri çok beğenen Başkan Şahin çocukluk olmak vardı, dedi. Yeni nesil çocukların şanslı olduklarını ifade etti.

Kupa Genç odası mağazası açılış törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Mhp Eski İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Mobilyacılar Odası Başkanı Aydın Ev, Kupa Bebek ve Genç odası Firması pazarlama ve satış müdürü Seyit Karahan ve mağaza proje mimarı Meliha Alkan ve çok sayıda davetli katıldı. Mağazayı ziyaret eden davetlilere tören sonu ikramda bulunuldu.

Mağaza sahibi Uğur Demirsoy, açılış sonunda gerek katılan gerekse çiçek gönderip arayan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Oktay Bülbül

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER