MİLLETVEKİLİ YENİ’DEN BAŞKAN YURDUSEVEN’E ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, tekrar başkan seçilen AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven’i ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ YENİ’DEN BAŞKAN YURDUSEVEN’E ZİYARET

        AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Hepinizin bildiği gibi 5.Olağan Kongre sürecimizi sizlerle birlikte yaşadık. 4 Kasım tarihi itibari ile kongremizi yaptık. Ben öncelikle başta Milletvekilim olmak üzere, değerli teşkilat mensuplarımıza bu süreçte vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 2015 Genel seçimleri bizim asıl hedefimiz, inşallah biz kongremizin eksiklerimizin giderildiği bir gün olarak görüyoruz. Çünkü kongreler bunun için yapılıyor. Noksanlıkların giderilmesi, eksikliklerin tamamlanması için tıpkı 30 Mart Yerel seçimlerinde olduğu gibi 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi teşkilatımız eksikliklerini de gidermiş olarak 2015 seçimlerinde, elinden gelenin daha fazlasını yapacaktır diye düşünüyorum. Tabi kongreden sonra sağ olsunlar ziyaretçilerimiz bizleri ziyaret etmekte, bugünde Milletvekilimiz Ahmet Yeni bey bizleri ziyaret etti” dedi.

“ÖNCE AK PARTİ, ONDAN SONRA BU İŞLERİ KİM YÜRÜTECEKSE, BU İSMİ HEP İSTİŞAREYLE BELİRLEDİK” 

      AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında partililere hitaben konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise,”Öncelikle yeni seçilen İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu ekibini tebrik ediyorum. Bafra’mızda, ilçe başkanlığı seçiminde güzel bir yarış oldu. Sonuçta, yönetim belirlendi. Hizmete devam edecek, Adalet ve Kalkınma Partisi kurulurken, kuruluş çalışmalarının bir bölümünde, bende bizatihi bulundum. Kurulurken sıradan bir parti olarak kurulmadığımızı, bir hedefimizin bir davamızın olduğunu hep anlattık. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, ülkenin her karış toprağında, AK Partinin izlerini görebilirsiniz. Bu bizim Bafra’mızda da, diğer ilçelerimizde de hep aynıdır. Bugün Yakakent ilçe Kongremiz olacaktı. Kongreyi daha sonraki günlere bıraktık.2002 yılında buraya geldiğim zaman 3 Kasım seçimleri öncesi çalışmaların da, Ahmet Yeni demedik. Tuncay Yurduseven demedik, Zihni Şahin demedik, Mehmet, Hasan, Hüseyin demedik. Hep AK Parti dedik” dedi.

                    “BİZİM İSTİŞARE ÇALIŞMALARIMIZ VAR”  

       AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,”İstişare sonuçlarında, hiçbir partide olmayan bir yol ve yöntem belirledik. Bende 12-13 senedir, bu partinin bir neferi, bir milletvekili ve bir çok ilde, il koordinatörlükleri yaparak, örneğin Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Giresun, Sinop gibi illerde teşkilatımız adı altında görevlerim var. Ayrıca geçen dönem, Seçim işleri bölge koordinatörlüğü görevim vardı. Bulunduğum dönem içerisinde, çok sayıda görevi ifa ettik. Bu yüzden Samsun’daki işlere pek karışmıyoruz. Samsun’da başka bir arkadaşımız görevli, ben de şuan Sinop’ta görevliyim. Bu kongrede, sizinle beraber olamadım. Niye olamadım? Değerli arkadaşlar, biz istişare yapıyoruz. Kimlerle istişare yapıyoruz? İlçe başkanı belirlerken, belediye başkanlarını belirlerken, milletvekillerini belirlerken istişare yapıyoruz. Bizim partimizde istişare var, öbür partilerde istişare yok. Her ay bizim istişare toplantılarımız oluyor” diye konuştu.

                           “ÖNCE AK PARTİ, SONRA KİŞİLER GELİYOR”  

       İlçe Başkanını belirlerken yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,” Kongre sürecine girerken, bütün kesimi, bütün çevreyi, arkadaşları, esnafı, tüccarı, sanayici gibi kimler var ise, yönetimimizde olsun diye yön belirliyoruz. Mevcut ilçe yönetim kuruluna tek tek soruyoruz. Bafra’da soruldu mu? Hepinize soruldu. İl Koordinatörü Bafra’da kimi ilçe başkanı olarak görmek istiyorsunuz diye sordu. Sizde Tuncay Yurduseven’i görmek istiyoruz dediniz. Bu ismi evraklarla ön plana çıkardınız. Gençlik Kollarına sorduk, Kadın Kollarımıza sorduk, Belediye Başkanımıza sorduk. Belediye Meclis üyelerine sorduk. Milletvekilleri bir araya geldi. Bafra’dan 3 aday,5 aday çıkabilir. 2 aday çıktı ise, bu 2 aday arasında da, genel merkezde ilkemiz var. Genel merkezde en fazla bir saat içerisinde, yoğun bir şekilde  ‘ilçe başkanı kimi görmek istiyorsunuz’ bir isim veya iki, üç kişiyi kamuoyuna soruyoruz. Bunu İlçe Belediye Başkanlığı içinde aynısını yaptık. Adayları Genel Merkeze davet ediyoruz. Elde ettiğimiz raporlarla bir kişiye karar veriyoruz. Benim hakkımda iftira yapanları hala bekliyorum. Benim Bafra’da, bir kayıtlı evrakım bile yok. Çok söylediler, hala o tapularımı bekliyorum. Bu konuda mahkememiz devam ediyor. Allah nasip eder o mahkemeyi de kazanırsak, Dededağ başta olmak üzere, Cumhuriyet Meydanında, döner ısmarlayacağım Bafralılara, ben yine bu hizmetimi tamamladığımda, yine sizlerin karşısında hizmette olacağım. Bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben gece 2’ye 5 kala Bafra Belediye Başkanını belirledim. Belediye Başkanımız bu konuları bana danışmadı. Aydın, Tuncay, Zihni Şahin yok, önce AK Parti, AK Parti kimliğimizle yolumuza devam ediyoruz. 2015 seçimleri var. Biz, şimdi hedeflere kilitlenmeliyiz. AK Partinin dışında kimse yok. Kişiler kendi güç ve kuvvetlerine inanıyor ise, farklı partilerden adaylar olabilir. Bağımsız adayda olabilir. Biz, her şeye önce Adalet ve Kalkınma Partisi diyerek başlıyoruz” şeklinde konuştu.

      Konuşmasından sonra AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,AK Parti Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri ile tanıştı.

          NAMIK AZGIN 
          
     

 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER