banner221

AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI: “1 KASIMDA KOALİSYON KÂBUSU SONA ERECEK”

Kırcalı, Ak Parti Samsun İl Koordinatörü Orhan Tozlu, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkan vekili Asuman Dur, Ak Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Gülay İyi ile birlikte Unkapanı pazarında bulunan esnaflar ziyaret ettiler.

AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI: “1 KASIMDA KOALİSYON KÂBUSU SONA ERECEK”

     AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı Ak Parti Samsun İl Koordinatörü Orhan Tozlu, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkan vekili Asuman Dur, Ak Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Gülay İyi ile birlikte Unkapanı pazarında bulunan esnaflar ziyaret ettiler.
      AK Parti Samsun milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı çalışmalar sonrasında şunları söyledi:
      “Samsunumuzun 17 ilçesinde hemşehrilerimizden büyük ilgi ve destek görüyoruz. İçlerinden biri ve bir evlatları olarak Samsunumuza kalben teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar sonucunda 7 Hazirandan sonra tekrar ortaya çıkmış bulunan koalisyon kâbusunun 1 Kasımda sona ereceğini görüyoruz.  Milletimizin 1 Kasımda AK Partiyi tekrar tek başına iktidara getirmekte kararlı olduğunu anlamaktayız.  Koalisyonların ülkemize ve halkımıza yararlı olmadığını hep beraber yaşayarak gördük. Koalisyonlar istikrarsızlık getirdi. Türkiye’nin istikrarsızlığa ise tahammülü olmadığına inanıyorum.”
      AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü:
      “ Terörün hedefi milleti korkutmaksa biz her zaman milletin yanında en ön safta yer alacağız, milletimize siper olacağız. Bütün yıldırma çabalarına karşı biz vatanımızın, milletimizin geleceği konusunda kimseye söz hakkı vermeyeceğiz; teröristlerin günlük hayatı etkilemelerine izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin istikrarını bozmaya çalışanlara bu meydanı bırakmayacağız. Bu olaylarla seçim sonuçlarını etkilemeye, milletin iradesini ipotek altına almaya çalışıyorlar. Türkiye artık eski Türkiye değil.  Güçlü bir Türkiye’dir. Türkiye'nin daha da güçlenmesini istemeyenler terörün arkasındadır. Biz bu kirli oyunları birlik içinde olarak bozacağız. Kirli ittifakların hedefi Türkiye'dir.  Biz 78 milyonun kardeşliğini bozdurmayacağız. Kıyamete kadar kardeş kalacağız. Biz teröre destek verenlere karşı dimdik duracağız. Teröre karşı inadına kardeşlik diyeceğiz. Teröre, Türkiye'nin içinden de destek verenler var. "Katil devlet" diyenlere bu millet cevabını verir. Devleti suçlayanlara milletimiz 1 Kasımda dersini verecektir. DAEŞ ne kadar alçaksa PKK ve bağlantıları da katildir. İster DAİŞ olsun ister PKK osun hesabını sorduk sormaya devam ediyoruz. Türkiye herhangi bir terör örgütünü desteklemez. Teröre lanet olsun diyemeyenler ülkemizi, devletimizi lanetlemeye başladı. Milletimiz bu hainliği görmektedir. Biz ülkemiz için daima göreve hazırız. Biz AK Parti olarak ilk günkü aşk ve şevkle milletimize hizmet etmeye hazırız. Bizi birbirimizden ayrıştırmayı hedef edinenlere gereken cevabı vereceğiz. Milletimiz de 1 Kasımda verecektir. Biz buna samimiyetle inanıyoruz."
      NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER