banner221

TOPALOĞLU, ÜNİVERSİTENİN TANITIM YEMEĞİNDE

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ballıca Kampüsü Hava ve Uzay Bilimleri Fakültesi bahçesinde her yıl düzenlediği tanışma yemeğinde Üniversite öğrencileriyle buluştu.

TOPALOĞLU, ÜNİVERSİTENİN TANITIM YEMEĞİNDE

    Buluşma yemeğine Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokul Müdürü Ferşat Kolbakır ’da katıldı.
   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı konuşmada,” Böyle güzel bir okul ve yurt binasına sahip olduğunuz için çok şanslısınız, 19 Mayıs ilçemiz Sivil Havacılık konusunda adından söz ettirmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
   19 Mayıs İlçesinin Sivil havacılık alanında İstanbul ve Eskişehir’den sonra en önemli merkezlerden biri olduğunu belirten Başkan Topaloğlu, "Biz 19 Mayıs Belediyesi olarak öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Öğrenciler bizim için hem misafir, hem ev sahibi. Bundan da önemlisi sizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim hayatını devam ettirebilmenizdir ve bunun için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Her konuda sizden öneriler ve şikâyetler bekliyoruz. Bu kent hepimizin arkadaşlar. Sizlerden istediğimiz yaşadığınız kentin sorunlarını bilmeniz, bizimle paylaşmanız. Hep birlikte çözümler üreteceğiz" diye konuştu.
          NAMIK AZGIN   




Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER