MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, AYVACIK İLÇESİNDE SEÇİM ÇALIŞMASINDA

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "İstikametini bizzat milletin belirlediği bir parti olan AK Parti, uzun yolculuğu boyunca bu anlayıştan hiç geri adım atmamıştır" dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, AYVACIK İLÇESİNDE SEÇİM ÇALIŞMASINDA

     Seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık İlçesi'ne gelen AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla buluştu.
     Milletvekili Köktaş, Ayvacık İlçesi'nde Güler Düğün Salonu'nda muhtarlar, mahalle başkanları, İlçe teşkilat üyeleri, esnaf ve sanatkârlar ile sabah kahvaltısında biraraya geldi. Kahvaltı sonrası ilçe merkezinde işyeri ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, çay ocağında oturan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.
    Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, AK Parti Samsun eski İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Seven, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Çarşıköy Mahallesi'ne giden Milletvekili Köktaş, çocuklara oyuncak hediye ederek onları mutlu etti. Mahalle sakinlerinin talep, görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Köktaş, mahalle içinde bulunan halı sahanın tamirat olması için gerekli çalışmanın yapılarak onarılacağını söyledi.      Gerçekleştirdiği programlarda kendisine gösterilen ilgi, alaka ve desteğe çok teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "İstikametini bizzat milletin belirlediği bir parti olan AK Parti, uzun yolculuğu boyunca bu anlayıştan hiç geri adım atmamıştır, her zaman milletin içinde olmuştur. AK Parti’nin bu anlayışı ve siyaset tarzı 13 yıllık sürede, Cumhuriyetimizin geçmiş birikimlerine sıçrama yaptıracak yenilikler eklemiş, çok kısa sürede sayısız hizmeti aziz Milletimize sunmuştur. Bu yapılan hizmetler milletimiz ile birlikte yapıldı. 1 Kasımda inşallah yine tek başına, iş başına gelecek olan AK Parti iktidarı ile yine milletimiz ile birlikte bu hizmetlerimizi yapmaya, tamamlamaya devam edeceğiz" dedi.
    Türkiye'yi dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Milletvekili Köktaş, "AK Parti olarak, ülkemizin küresel refah ve zenginlikten daha fazla pay alabilmesi için etkin ve kesintisiz işleyen bir ticari ortam tesis edilmesini çok önemsiyoruz. Dış ticarette yaptığımız büyük atılımların canlı bir iç ticaret ortamının tesis edilerek desteklenmesine ekonomik büyüme açısından önem vermekteyiz. Bu yaklaşımla, ikinci atılım döneminde kalite odaklı, yenilikçi yaklaşım ve uygulamalarla ülkemizi gümrük hizmetlerinin ve ticaretin en kolay ve en güvenli yapıldığı, dünyanın önemli ticaret merkezinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
    Milletvekili Köktaş son olarak Rümeysa ve Necati çiftinin düğün merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.  Genç çifte iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, "Bu evliliğin Büyükdeniz ve Tozmaz aileleri için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. 
          NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2015, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER