Bafra Protokolü Bayramlaştı

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, ilçe protokolü ile Gençlik Merkezi'nde bir araya gelerek bayramlaştı.

Bafra Protokolü Bayramlaştı

       Bayramlaşmaya; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit,  Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral,  Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Samsun Dernekler Federasyonu Anadolu Yakası Genel Başkanı Dilek Kiraz ve yönetimi, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri katıldı.   

       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, bayramların küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu belirterek, "Bayram dönemlerinde trafik akışı hem şehir içlerinde hem de kara yollarında oldukça artmaktadır. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin" dedi. 
      Bafra Kaymakam Halis Arslan ise şunları söyledi:

     "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği; birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, yardımlaşma ve dayanışmanın canlı tutulduğu müstesna günlerdir. Böyle önemli günler, bizleri bir arada tutan değerlerimizi korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmelidir. Kurban Bayramı'nı idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, çok muhterem Bafralı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramlarını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim."

       Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezindeki bayramlaşmanın ardından Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit birlikte Bafra Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladılar.

      Bafra 75.Yıl Huzurevinin yetersiz olduğunu ifade eden Bafra 75 Yıl Huzurevi Müdürü Nusret Yılmaz yaptığı konuşmada,"Yaşlılarımızın tek kişilik banyolu tuvaletli odalara ihtiyacı var. Kaymakamımızın önderliğinde sivil toplum örgütleri, yetkililer destek olurlar ise daha güzel bir kuruma kavuşmuş oluruz. Yaşlılarımıza da olumlu hizmet vermiş oluruz" dedi.

      Bafra Kaymakamlığı tarafından Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verildi. 

      Bayramlaşmanın ardından Bafra protokolü Bafra 75. Yıl Huzurevi, Bafra Devlet Hastanesi, Bafra T Tipi Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nu ziyaret etti.

            NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER