AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı, Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, sivil toplum örgütleri ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenledi.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

     Parti binasında yapılan bayramlaşma öncesinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Belediye Başkanı Zihni Şahin partide bulunanların bayramını kutladıktan sonra yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

    AK Partideki yenilikler hakkında bilgi veren AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni etti.

     Herkesin Kurban Bayramını içtenlikle tebrik eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,”Bayramların tüm mazlumların kurtuluşlarına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bafra’da gerçekten güzel şeyler oluyor. Bafra Organize Sanayi Bölgemizde, Medikal İhtisas OSB’nin kurulması yönünde önemli adımlar atıldı. Bafra Organize Sanayi Bölgesinde yatırımlar devam ediyor. Belediye olarak biz tabiki; büyükşehir yasasıyla beraber, stratejik çalışma programımızı hazırladık. Bundan sonra da çalışmamıza devam edeceğiz” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

     AK Parti Bafra İlçe Binası'nda düzenlenen bayramlaşma törenine eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir'in yanı sıra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,AK İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özden, Süleyman Tural, Refik Mırık, Ümit Seven, Hikmet Yücebaş,Elif Kaptanoğlu ve partililer katıldı.

           AK Parti'li Demir: "2023 Vizyonuna Emin Adımlara Yürüyoruz"

      AK Parti iktidarı ile büyük bir ivme, itibar kazanan, güçlenen, gelişen Türkiye'nin, Dünya'da söz sahibi ülke konumuna gelmesinin kolay olmadığının altını çizen Demir, sağlanan tüm kazanımların artık Türk Milletinin muhafazası altında girdiğine dikkat çekti.

       AK Parti kadrolarının halkından aldığı vekaletin değerini, vebalini bilerek Türkiye için seferberlik düzeyinde çalışma azmi gösterdiğini ifade eden Demir, "Bu azim Türkiye'yi lider ülke konumuna getirmiştir. Halkımız büyük bir duyarlılık göstererek kazanımlarımıza bizim kadar sahip çıkmış, koruması altına almıştır. Türkiye'nin her bir artısına halkımız bizimdir demiş, art niyetlere teslim etmemiştir. Bu büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Sağlam bir irade, doğru  bir ülke yönetimi, milli ve manevi değerlerden taviz vermeden yürütülen çalışmalar, dik duruş, yerinde kararlar, projeler, hakkın gözetilmesi,  'önce vatan' anlayışı  gibi bir çok unsur AK Parti iktidarı döneminde her zaman öncelikli olmuştur. Türkiye sözü havada kalan, dinlenmeyen, üzerinde oyunlar oynanan bir ülke konumundan çıkmıştır. Art niyetler artık duvara çarpmakta, ters dönmektedir. Bu Bayram Bafra'da bana bir dönüm noktası gibi geliyor. Toplum psikolojisini Bafra'nın da atmosferini en iyi bilenlerden olduğumu düşünüyorum. Burada ki kalabalıkta birlik ve beraberliği görüyorum. Son dönemimiz olmasının katkısı var mı onu da bilmiyorum. Ama bu işin Bafra ve Samsun için güzelliklere vesile olacağını düşünüyorum. Merkezi hükümetimizin de bütün dikkati Samsun'un üzerindeyken çok daha hayırlı gelişmelere vesile olacak 2023 vizyonuna emin asımlara yürüyoruz. Bundan taviz yok" diye konuştu.

       İş adamı H.Kaya Aşcı ise "5 sene önce vermiş olduğumuz söz üzerine Bafra ve bölgesine bir fakülte kazandırdık. Biz sadece oraya 10.000 m2 bir fakülte değil devlete 1000 dönüm de bir arazi kazandırdık. Ben şimdi de baba ocağım Karaburç Mahallesi'ne biraz daha ilgi vereceğim. Bu köyde doğduk büyüdük. Mahallemize 2 katlı, üstü lojman, altı Kur'an kursu olacak, erkek kadın ayrı olacak şekilde yapacağız. İnşallah ondan sonra da camimizi yenileyeceğiz. Hayırda yarışmak için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER