AK PARTİDEN KURUM ZİYARETİ

AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki teşkilat mensupları, Bafra’da göreve başlayan Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nu ziyaret etti.

AK PARTİDEN KURUM ZİYARETİ

     Ziyarete İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Başkan Yardımcıları Alpay Kesim, İsmail Kuloğlu, Abdullah Yıldırım, Ahmet Cansız, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Ev ve Belediye Meclis üyesi Ramazan Çotur katıldı.

     Önce geçtiğimiz günlerde havza huzurevinden Bafra'ya tayini çıkan huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz'a ziyarette bulunan heyet daha sonra gençlik merkezi müdürlüğüne geçerek askerlik hizmetini tamamladıktan sonra görevine geri dönen Fatih Hatipoğlu'nu ve son olarak da, Ocak ayından itibaren vekaleten sürdürdüğü ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde asaleten atanan Mehmet Ali Katipoğlu'nu ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun' temennisinde bulundu ve görevlerinde başarılar diledi.

     Yeni göreve başlayan müdürlerde ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

                 NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER