“ANKARA KATLİAMINI KINIYORUZ”

Ankara'da hain ve vahşi terör saldırısı sonucu yaşamını yitirenlere GÖKDER Başkanı Turgut Demir, "GÖKDER olarak; rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere ve halkımıza başsağlığı diliyoruz” dedi.

“ANKARA KATLİAMINI KINIYORUZ”

     GÖKDER Başkanı Turgut Demir, "Son dönemde artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla 10 Ekim de ülkemizin dört bir yanından gelen yurttaşlarımızın katılımı ile başkentimiz Ankara da yapılacak olan Barış Mitingi esnasında yapılan hain ve vahşi terör saldırısı sonucu yaşamını yitiren yüze yakın yurttaşımıza GÖKDER olarak; rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere ve halkımıza başsağlığı diliyoruz” dedi.
     Demir,”Beş yüzden fazla kişinin yaralanması ve yüze yakın kişinin de yaşamını kaybetmesi ile sonuçlanan vahşi bombalı saldırı sonucu ülkemizin başkenti Ankara da katliam yaşanmıştır. Dileğimiz; Ülkemizi yasa boğan, ocaklara ateş düşüren bu acıların son olması, zor anlar yaşadığımız şu dönemde en çok ihtiyacımız olan birlik ve barış içinde yaşayabilmektir. Bu anlamda bir kez daha ülkemizin başı sağ olsun” diye konuştu.
        NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER