"BİZ SANDIKLARA SİZ DE OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN"

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, seçimlere bir gün kala seçmene seslenerek "Sizden sadece oylarınıza sahip çıkmanızı istiyoruz" dedi.

 Edis, 1 Kasım seçimlerinin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Biz sandıklara sahip çıkacağız siz de oylarınıza sahip çıkın" diyerek seçmene seslendi.

1 Kasım seçimleri için gece gündüz hiç bıkmadan, yılmadan çalışan ekip arkadaşlarına emeklerinden ve azimli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Edis, "Emeğinizle aldığımız bu yolda elde edilecek başarı hepimizindir arkadaşlar. Bu yorucu tempoda bıkmadan, yılmadan tüm azim ve kararlılıkla verdiğiniz mücadelede size minnettarım. Tüm gayretleriniz ve çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizlerle daha iyi şeyler ve başarılı çalışmalar yapacağımıza şüphem yok" dedi.

"OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN"

Seçimlerde çok oyunların döneceğini ileri süren Edis, "Karşımızda her geçen gün kan kaybeden bir AKP var. Daha önceki seçimlerde yaşananları gördük. Bu seçimlerde de yapılması planlanan hileleri ve baskıları duyuyoruz. Sahte seçmenden tutunda fazla oy pusulalarına kadar herşey olabilir. Geçen seçimlerde boş oyların kendilerine çevrilmesi için verilen uğraşları basından okuduk. MHP'nin yükselişini gören AKP gerek kırsalda gerek şehir merkezlerinde ellerinden geleni yapacaktır. O nedenle 1 Kasım seçimlerinde Biz sandıklara sahip çıkacağız Siz de oylarınıza sahip çıkın" diye konuştu.

MHP'nin vaat ettiklerinin tamamen her kesime hitap eden ve dertlere derman olacak vaatler olduğunun da altını çizen Edis, son olarak da, "Biz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin taahhütnamesini vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmanın gayretinde olduk. Biz, MHP olarak terörün kökü kazıyacağımızı, asgari ücreti 1400 TL yapacağımızı, asgari ücret üzerindeki vergi yükünü kaldıracağımızı, modern kölelik olan taşeronu bitireceğimizi, taşeron işçiler, 4/C'liler, sözleşmeli, vekil ve fahri çalışanları kadroya alacağımızı, emekliye yılda 2800 TL destek ödeneği vereceğimizi, vatandaşlarımızı kredi borcu ve faiz sarmalından kurtaracağımızı, çiftçiye üretimde kullandığı mazotu 1,75 TL'ye vereceğimizi, öğrencilere 10.000 TL yükseköğrenim desteği vereceğimizi beyan ettik. Bütün bu vaatler için de seçmenimizden sadece oylarına sahip çıkmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER