CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞABAN SEVİNÇ,"OFİS DERHAL AÇILACAK"

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Şaban Sevinç seçim çalışmaları kapsamında Yakakent'te hemşehrileriyle bir araya geldi. Coşkulu şekilde karşılanan Sevinç'e Yakakent halkı yoğun destek gösterdi. Pazar yerini de ziyaret eden Sevinç pazarcılarla keyifli anlar yaşadı.

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞABAN SEVİNÇ,

     Bafra'da çeltik sezonunun açılmasına rağmen Toprak Mahsulleri Ofisinin Kapalı olmasına tepki gösteren Sevinç, "Tam da çeltik döneminde ki TMO neden kapalı? Bakan Bey Bafra'ya gelip kış ayında yüzme havuzu açıyor. Köylü havuza mı girecek? Havuzu sonra da açarsın, sen önce TMO'yu aç. TMO ne için var? Çeltik ve tahıl hasat zamanı açılsın, köylünün hasatına fiyat biçsin, köylü de o fiyat üzerinden satış yapabilsin diye. TMO kapalı olunca fiyatı tefeci çeltik tüccarları belirliyor. Öyle olunca zaten gırtlağına kadar borca batmış olan köy halkı bitme noktasına geliyor. Yazık günah bu insanlara. Geçen yıl 2 liradan satılan çektik bu yıl 1 Lira 30 Kuruş'tan satılıyor. Görün köylünün halini. 1 Kasım'dan sonra sözüm söz TMO derhal açılacak" dedi.
     Vatandaşların sorunlarını dinleyen Sevinç, "Eğer ben Samsun'lulara hizmet etmezsem milletvekilliği bana haram olsun. Yapacağız dediğimiz her şeyi yapmaya hazırız. Allah'ın izniyle bu seçimden başarıyla çıkacağımıza inancımız tam. Sizler sayesinde inançla bakabiliyoruz. Çünkü sizlerin desteklerini görüyoruz. Ben her zaman sizlerin bir kardeşi ve Samsun'un evladı Şaban Sevinç olarak sizler için hizmet ettim, edeceğim. Bu gurur bana yeter" diye konuştu.

NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER