"BU İŞİ YAPANLAR ER YA DA GEÇ YOK OLACAKLARDIR”

Atakum Kurupelit bölgesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a yüklendi.

        Cengiz,"Siyaset halk odaklı yapılır, insana önem veren halktan kopuk siyaset çizgisi izleyenler er ya da geç yok olmaya mahkumlardır. Siyasetin mayası insandır, bu amaç ve gaye ile yapılmalıdır. Halktan kopuk ben yaptım oldu zihniyet ve anlayışıyla bu işi yapanlar er ya da geç yok olacaklardır. Halkın sesine kulak vermek gerekir, onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek, sorunlarına çözüm bulabilmek bu makama aday olan kişilerin esaslı görevidir. Bizler bu yola çıkarken kozmik odalarda, kapalı kapılar ardında yapılan siyasete değil, dobra dobra halkın gözü önünde milletten bir şey saklamadan tek amacın milletin huzur ve refah içinde yaşamasını sağlamak amacıyla yola çıktık. Amacım yarım kalan Samsun hayalimi gerçekleştirmek. Milletvekilliği dönemimden tam olarak yapamadığım projelerimi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı göreviyle tamamlamak olacaktır" dedi.
                   "BAŞBAKAN OLARAK SAMSUN'A GETİRMEK İSTİYORUZ"
          7 Mart Samsun mitingiyle vatandaşın artık kararını verdiğini belirten Tarık Cengiz, "Bu mitingde gördük ki vatandaşımız artık kararını vermiştir. Yolsuzluğa bulaşmış, elleri kirlenmiş bu iktidar anlayışı artık meşruiyetini yitirmiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ifade ettiği üzere bu seçimlerde yerelde iktidar olmayı, önümüzdeki genel seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu başbakan olarak Samsun'a getirmek istiyoruz. Artık Türkiye'nin ve Samsun'un önünün açılması için bu değişim şarttır. Halkımızın sandıkta en doğru kararı vereceğine hiç şüphem yoktur. Ben biliyorum ki bizim halkımız doğru ile yanlışı, karanlık ile aydınlığı seçecek kadar erdem ve karar sahibidir" ifadelerini kullandı.

                                                                                        NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER