MÜRTEZAOĞLU, FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİNDE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, 30 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Bafra İlçesinin Fevzi Çakmak Mahallesinde toplantı düzenledi.

MÜRTEZAOĞLU, FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİNDE

    Bafra İlçesinin Fevzi Çakmak Mahallesinde konuşan BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, 30 Mart'ın yapılacak olan yerel seçimin genel anlamda büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

    BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,"Samsun Bölgesi büyükşehir yasası kapsamında olduğu için artık Bafra'da 115 köy, 21 mahalle, 4 belde, toplan 140 tane mahallemiz oldu. Şimdi bu güne kadar birçok partiler geldi geçti. Hedef neydi? Hep hizmet ama gel gelelim hizmetler naçar kaldı. Bu eksiklikleri ben söylüyorum. 145 bin nüfuslu Bafra'da %90 bu eksikliklerden bahsediliyor. Değerli Bafralı hemşehrilerim, yeni bir Bafra yapmalıyız. Yeni bir Bafra'yı bugün oluşturmazsak, bundan sonrada işimiz daha da zorlaşır. Şuan gördüğümüz gibi Bafra'mız, belli bir bölgeye sıkışmış vaziyette,42 bin 800 tane kayıtlı araba var. 145 bin nüfuslu bir ilçede, 42 bin 800 kayıtlı araba, dışarıdan gelen arabaları da saydığımız zaman o zaman günlük araba sayısı 50 bine çıkıyor. Hacim yüksek, kapasite yüksek ancak hizmet bu " dedi.

      Mürtezaoğlu, BBP olarak millete yük olmaya değil, milletin yükünü almaya geldiklerini ifade etti.  

      BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Bafra'da arabalar neredeyse, üst üste bırakılabilecek oldu. Peki, ne yapmak lazım? Büyük Birlik Partisi olarak bizler, çok kapsamlı projeler yaptık. Arkadaşlarımız ciddi çalışmalar yaptı. Ciddi bir ekip kurduk. Hedeflere yürümek üzere çalışıyoruz. Öncelikle Bafra'da trafik meselesini çözeceğiz. Belediye bir istihdam sahası değildir. Belediye bir sanayi kuruluşu değildir. Belediye bir holding değildir. Belediye planlı, programlı işler yaparsa yatırımcıyı çeker, bu milletin gelecek olumlu noktada önünü açar,o zaman belediye lider olur, ender olur.BBP 21 yıldır, Türk siyaset tarihinde, belirli yere sahiptir.Büyük Birlik Partisine bu güne kadar inanmış,gönül vermiş  insanların artık oy vermesini davet ediyorum. Yerel seçimde baraj diye bir mesele de yoktur. Kısacası herkesi partimize oy vermeye davet ediyorum" diye konuştu. 

                                                           NAMIK AZGIN        

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER