BENGÜ GRUP KÖY YOLU ONARILMAYI BEKLİYOR

Bafra ilçesinde, Bengü Grup Köy Yolu olarak bilinen, Müstecep Köyü yolu onarılmayı bekliyor.

BENGÜ GRUP KÖY YOLU ONARILMAYI BEKLİYOR

       Müstecep Köyü yollarında meydana gelen patlak ve derin çukurlar, ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Bozuk yollar, sürücü ve vatandaşların da tehlikeli yollarda yolculuk yapmasına neden oluyor.

       Bengü Grup yolunda yaşayan vatandaşlar,  bozularak derin çatlaklar ve çukurlar oluşan yollarının yetkililer tarafından biran önce yapılmasını istiyor.

                                                                   "BİZ, YOLUN YAPILMASINI İSTİYORUZ"

       Bengü Grup Köy Yollarının 12 senedir bozuk olduğunu belirten Müstecep Köyü sakinlerinden Aziz Sezer, "12 senedir, yolumuz bozuktur. Böyle giderse yolun yapılacağına inanmıyoruz. Hep 12 yıldır yolu yapacaklarını söylüyorlar ama doğru dürüst bir çalışmaları yoktur. Yolu da bir türlü yapmıyorlar. Biz, yolumuzun acilen yapılmasını istiyoruz. İktidar yol yapımı konusunda,'yolu yapacağız' diyorlar ama yolu 12 senedir bir türlü yapamadılar. İçme suyu konusunda da sıkıntımız var. İçme suyumuz yok, yetkililerin biran evvel içme suyu meselemizi çözmelerini bekliyoruz" dedi.   

                                                                   "YOLUN EN KÖTÜ OLDUĞU DÖNEM SON 4 YILDIR"

           Müstecep Köyü sakinlerinden İsmet Çağlayan ise, " Bengü Grup Köy yolu olarak halkımızın bildiği Müstecep Köyü yolu zemini yapıldı. Kısacası grup köy yolumuzun asfalt olmasını istiyoruz. Şimdiki şekliyle köyümüzden bir araba bu şekliyle bir saatte, şehir merkezine zor geliyor. 1994 yılında bu grup köy yolu iyiydi, şimdi bu yol kötüdür. Daha önceden köyümüzden 20 dakikada şehir merkezine geliniyordu" diye konuştu. 

                                                                                                                                            NAMIK AZGIN    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER