CHP BAFRA ADAYI KEMAL ÜNLÜ İLGİ GÖRÜYOR

CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, Bafra şehir merkezinde Kızılırmak ve Kavakpınar mahallesinde esnaf ziyaretinden sonra Bafra ilçesine bağlı Derbent ve Kozağzı Köylerini ziyaret etti.

 CHP BAFRA ADAYI KEMAL ÜNLÜ İLGİ GÖRÜYOR

     "BİZ BAFRA'YI BAKAN EVLATLARI İÇİN DEĞİL, VATAN EVLATLARI İÇİN YÖNETECEĞİZ"

   Şehir merkezinde ve köylerde büyük ilgiyle karşılaşan CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü'yü adeta vatandaşlar bağrına bastı.

    CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, gündüz şehir sokaklarında adım adım akşamları ise; köylerde, çiftçiler ile gerçek üreticilerle birlikte, sorunları dinliyor, çözümleri sunuyor.

    CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü," Tek amacım, ekmeğimize göz koyanlara ya da onlarla birlikte olup bu bozuk düzene çanak tutanlar, 30 Mart'ta gereken cevabı alacaklar. Bafra bizim, kendimize değil kentimize hizmet için yola çıktık, Allah aşkına her gün izliyorsunuz. Birtakım kasetler, ses kayıtları açıklanıyor. Neden bu ses kayıtlarında sizler bizler yokuz hep talancılar, yalancılar, soyguncuların isimleri geçiyor. Tüyü bitmemiş yetim hakkı olan trilyonlarca lira çalınıyor. Sizden bu soygunculara sahip çıkmanız isteniyor, bunlardan hesap soracak tek güç CHP'dir Bafra'da ise; Kemal Ünlü'dür. Sandıklarda hep beraber tek yumruk olup haramzadelere dur diyeceğiz" dedi.

    CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü,"  Bafra'da üretime dayalı insan odaklı belediyeciliği hep birlikte kuracağız. Bafra'nın evladı artık doğduğu yerde doyacak Bafra'ya tek çare biziz, biz Bafra'yı bakan evlatları için değil, vatan evlatları için yöneteceğiz. Sandıklarda tek vücut olama zamanıdır, gün birlik ve beraberlik günüdür" diye konuştu.

                                                                                                 NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER