TOPKAYA, KÖYLERİ GEZDİ

MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, Bafra ilçesine bağlı Fener, Koruluk ve Sahilkent Köyü’nü ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi.

 TOPKAYA, KÖYLERİ GEZDİ

      Köy halkına hitap eden MHP Başkan Adayı Özgür Topkaya ; "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 30 Mart'da yapılacak olan yerel seçimlerle alakalı köy gezilerimiz devam ediyor. Yeni yerel yönetimler yasası, köylerimizi artık bir mahalle statüsü kazandırdı,30 Mart'dan itibaren köy tüzel kişileri kalkacak sizlerde Bafra'nın yeni bir mahallesi olacaksınız. Bafra Belediyesi artık 140 mahalleli bir belediye olacak ve hizmetleri artık Bafra Belediyesi'nden alacaksınız. Şimdi biz köylerimizi geziyoruz, her köyün asfalt, içme suyu ve çöp sorunu var. Sizin bu sorunlarınızı çözmeye talip olduk, 12 yıllık bir AK Parti iktidarı ve 10 yıllık AK Parti belediyeciliğinde sorunlarınızın çözülmediğini görüyoruz" dedi. 

                    "HER VATANDAŞIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ"

       Topkaya," Biz, bölgemizin eli, kulağı olacağız ve bölgemize hizmet etmek için yarışacağız. Bizler her zaman ayrım yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde köylerimize hizmet edeceğiz. Bizim ilk hedeflerimizden bir tanesi köylerimizin en hızlı bir şekilde hizmetin gitmesini sağlamak olacak. Halkımıza adam kayırmadan hizmet etmek istiyoruz her vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz. Bafra'yı layık olduğu şekilde yönetmeye talibiz.  Köylüsü ile kentlisi ile yeni bir Bafra inşaa edeceğiz. Bu konuda samimiyiz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca bunun gayreti için de olacağız. 4 yıl yatıp sonra seçim vakti geldi ne yapalım vatandaşa göstermelik bir şey yapalım gözüne göstermelik bir şeyler yapıp göz boyamak bizlerin siyaset anlayışında yeri yok. Ben şahsen merak ediyorum. 21 Mahalleye hizmet verememiş örneklerde vere bilirim Bafra'nın Kızılırmak Mahallesi, Altınkaya mahallesi, Alpaslan mahallesine gidin bir bakın bunlar 10 yıldır buralara hizmet götürememiş köylerimize nasıl hizmet götürecekler. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 30 Mart'da sizlerden yetki istemeye geldik Ben kendim inşaat mühendisiyim yapamayacağım hiçbir sözü vermem bu benim Ahlakıma uygun bir şey değildir gelin bir olalım. Bafra'mıza hep birlik de sahip çıkalım" diye konuştu.

         Topkaya'dan sonra söz alan MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ise ;"Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde genç, dinamik azimli Belediye'yi sizlerin ayağına getirecek 36 yaşında inşaat mühendisi bir kardeşimizi Aday olarak sizlerin karşısına takdim ettik. Vatan çocukları Bakan çocuklarının ırgatları oldu.30 Mart 2014 Tarihi'ndeki mahalli seçimler sadece bir mahalli seçimler olarak algılan mamalı. Bafra'da göç vermeyen köy var mı? 12 yıldır daimi bir şekilde Ak Parti oy veriyorsunuz. Bafra ovası samsunu ve Karadeniz'i besliyordu. Şimdi bakıldığında yurdumuzun dört bir yanına göçler oluyor. Bafra köylüsünde köylerinden gidiyor. Banka A.Ş.'lerin ırgatları olduk. Vatan çocukları Bakan çocuklarının ırgatları oldu. İcralık borç batağında olmayan köylümüz kalmadı. Hepimiz Müslüman'ız hepimiz kardeşiz ama kardeşler arasında adalet var mı? Adalet Türkiye de artık tartışılır oldu. Bu hükümet döneminde yargı camiası sürgün ediliyor hırsızı yakalayanı sürgün ediyorlar. Gelinen süreçte bakıldığı zaman devlet arasındaki kurumlarda güven kalmadı yürütmede İçişleri'nde, Emniyet camiasında sürekli müdürler sürülüyor devletin şirazesi kaydığını Devletin şirazesi ile oynandığını görüyoruz. 30 Mart 2014 Tarihi'nde sizlerden yetki istiyoruz bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

                                                                                     NAMIK AZGIN   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER