MÜRTEZAOĞLU, KUŞÇULAR VE KARABURÇ KÖYLERİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesine bağlı Kuşçular ve Karaburç Köylerini ziyaret etti.

 MÜRTEZAOĞLU, KUŞÇULAR VE KARABURÇ KÖYLERİ GEZDİ

     BBP Bafra adayı Serhat Mürtezaoğlu, BBP Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, Kuşçular ve Karaburç köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi. 

      Ziyaretlerde yaptığı konuşmada, hizmet sevdalısı olduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, köyler konusunda hızlı ve nitelikli projeler hazırladıklarını söyledi.

                    "İNŞALLAH YENİ BİR BAFRA OLUŞTURACAĞIZ"

      Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "İlçemizin merkezi ve köyleri için güzel projelerimiz var. Tüm yerleşim birimleri arasında ayırt etmeden yapılması gereken ne ise, o hizmeti şehir merkezine ve köylerimize götüreceğimiz. Bafra bereketli bir ova, tarım konusunda teknik elemanlar yetiştirme konusunda çalışmalar hedefledik ve ürünlerimizin markalaşması konusunda projeler hazırladık. Yeni bir Bafra hedefliyoruz. Büyük Birlik Partisine desteklerinizi istiyoruz. Bize yetki veriniz, bizim sizden ayrımız gayrımız yok" dedi.

      Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Büyük Birlik Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Köylerimizin sıkıntılarını biz az çok müşahede ediyoruz. Köyler konusunda komisyonlar kurarak, köylerimizin sıkıntılarını çözeceğiz. Bafra kendi kendini ekonomide kalkındıramaz oldu. Global dünyada artık büyük, küçük diye bir şey kalmadı. Artık Bafra'nın ayağa kalkması lazım. Bu seçimde Büyük Birlik Partisini değerlendirmenizi istiyorum" diye konuştu.

                     "MİLLETLE BERABER BİRLİKTELİK İSTİYORUZ"

       Karaburç Köyünde köy halkının sıkıntılarını dinledikten sonra köy halkına hitaben konuşma yapan BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu," Köylerimizle ilgili çok ciddi proje çalışmalarımız var. Bafra'ya hizmetlerin daha iyi ilerlemesi için sıkıntılara çözüm ürettik. Milletimizin % 90'ı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu çok severdi. Şehit liderimiz Muhsin başkanımız kendini milletimize feda etti. BBP heyetini bu seçimde bir yerlere getirin. Bizim köylerimiz için projelerimiz var. Köylerimiz için bir çalışma komisyonu oluşturacağız. Biz, sahada Bafra için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi desteklemenizi istiyoruz" şeklinde konuştu.     

       Mürtezaoğlu'na ziyaretlerinde BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

                                                                                       NAMIK AZGIN    

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER