BBP ADAYI MÜRTEZAOĞLU, AKTEKKE KÖYÜNÜ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bafra ilçesine bağlı Aktekke Köyünü ziyaret etti.

 BBP ADAYI MÜRTEZAOĞLU, AKTEKKE KÖYÜNÜ GEZDİ

         30 Mart yerel seçinin çok önemli olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Aktekke köyünde vatandaşların sorunlarını dinledi.

              "SEÇİMDE KALİTEYİ YAKALAYACAĞIZ"

      Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Büyük Birlik Partisi olarak donanımlı ekibimizle, şehir merkezine ve köylerimize yönelik projeler hazırladık. Bizim ciddi projelerimiz var. Köylü gerçekten milletin efendisi olması gerekiyor. Milletin efendiliğini kaldırdılar. Bafra'da gençleri iş konusunda her zaman değerlendireceğiz. Niyetimiz Allah rızası içindir. Büyük Birlik Partisi sizlerin sayesinde, Bafra'dan farklı bir duruş istiyoruz. Global dünyada büyük, küçük diye bir şey kalmadı. Yerel seçimlerde %10 diye bir baraj meselesi de yok.Bu seçim bir derece işidir" dedi.

                 "HİZMET DAVASI ÖNEMLİ"

        Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerinin devam ettiğini belirten  Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Milli disiplini kazanmak için aynı disiplinde olmamız gerekiyor. Bu seçimde, biz sizlerden destek istiyoruz" diye konuştu.

          Büyük Birlik Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu'nun Aktekke köyü ziyaretine, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

                                                     NAMIK AZGIN    

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER