CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞABAN SEVİNÇ,”BAFRA’DA KÖYLÜMÜZE İCRA GÖNDEREN KİŞİYİ AKP 6.SIRADAN ADAY GÖSTERMİŞ”

CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevin, “Bafra’da ben çok umut verici bir hava görüyorum. Çünkü Bafra yıllardır, ihmal edilmiş. Bafra’daki vatandaşımız, esnafımız, köylülerimiz, vur ensesine, al lokmasını durumuna sokulmuş” dedi.

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞABAN SEVİNÇ,”BAFRA’DA KÖYLÜMÜZE İCRA GÖNDEREN KİŞİYİ AKP 6.SIRADAN ADAY GÖSTERMİŞ”

     Sevinç, Bafra ve yöresi halkının yıllarca bütün seçimlerde, AK Partiye çok büyük destek vermesine rağmen, AK Parti Milletvekillerinin, Bafra halkına, köylerine, esnaflarına hiçbir hizmette bulunmadıklarını söyledi.

    CHP Samsun 3.Sıra Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, “Bu seçimde Bafralı hemşehrilerimiz, AKP’ye çok ciddi bir ders vereceğini görüyorum. Zaten AKP’nin Samsun’dan çıkarmış olduğu Milletvekili adaylarının bile Bafra’mıza, köylümüze eziyet eden arkadaşlardan oluşuyor. Mesela Bafra’da Sulama Birliğinin Avukatı olarak, köylülere icra gönderen arkadaşı, AKP Samsun Milletvekili listesinin 6.Sırasına koymuşlar. Bu arkadaşın icra gönderdiği köylüler, şimdi bu arkadaşa oy verip, onu milletvekili yapacaklar güya” dedi.

-“AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ÇİĞDEM KARAASLAN 5 YIL İÇERİSİNDE, DEVLETTEN 89 ADET İHALE ALMIŞ”

    AK Partililerin Bafra’da çok büyük bir şok yaşayacağını belirten CHP Samsun Milletvekili adayı Şaban Sevinç,”AK Partinin 2.Sıradan Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan hanımefendi, sırf AKP’nin milletvekili olduğu için geçtiğimiz 5 yıl içinde, devletten 89 adet ihale almış. Köylümüz çeltiği doğru dürüst istediği fiyatta satamazken, tarlalarını sularken çok büyük bir su ve elektrik fiyatı öderken, 89 adet ihale alıp zenginleşen milletvekilinin Bafralılarımızı da, köylülerimizi de, isyan ettiriyor. Bütün Bafralılar bunun farkındalar. Bu nedenle de,1 Kasım seçiminde, AK Partililer, Bafra’da çok büyük bir şok yaşayacaklar” diye konuştu.

-“GENEL BAŞKANIMIZ, BANA TALİMAT VEREREK SAMSUN SIRALAMASINDA 3.SIRAYI VERDİ”

      Seçim çalışmalarında çok güzel ilgi gördüklerini belirten CHP Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç,” Bafralı hemşehrilerim beni çok yakinen tanıyorlar. Ben aynı zamanda Halk TV’nin Genel Müdürüyüm. Yıllardır, Halk TV’nin ekranından ve diğer gazetelerden Bafralı hemşehrilerimiz beni tanıyor. Şimdi onlara hizmet için Cumhuriyet Halk Partimizden Milletvekili adayı olmam, çok büyük bir memnuniyet yarattı Bafra’da, bende Bafra’nın Yörgüç köyündenim. Ben bu yörenin çocuğuyum. Bu yörenin çocuğu olarak, burada bulunan Bafralı kardeşlerime, hizmet etmek için kendimi adadım. Bizim genel başkanımız, Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için huzura kavuşması için çok çaba sarf ediyor. Bizim genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun’a ve özellikle Bafra’ya özellikle çok önem veriyor. Zaten bu noktada beni aday yaptı” şeklinde konuştu.

NAMIK AZGIN    
         

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER