DEMİR, PARTİSİNİN BAFRA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti. Demir, “Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak, Türkiye’ye sahip çıkmaktır. Bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaştır, ayrım yapılmaz” dedi.

DEMİR, PARTİSİNİN BAFRA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

     Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'i Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞahinAK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, AK Partiden Bafra Belediye Başkan aday adayı Av. Ersan Oktaş, AK Parti Bafra ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

     Seçime AK Parti Bafra ilçe teşkilatına yakışır bir şekilde hazır olduklarını belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada," Bütün aday adaylarımıza eşit mesafede değerlendireceğiz ve adayımız belli olduktan sonra inşallah, Bafra Belediyesinde üçüncü AK Parti dönemini inşallah birlikte yaşayacağız" dedi.

      Seçim sürecinin başladığını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin," Tabiki bu süreci, en iyi şekilde saygı, sevgi içerisinde, birbirimizi kırmadan, incitmeden geçirmemiz gerekiyor. Çünkü önemli olan AK Partinin kazanmasıdır. Şuanda Bafra Belediyesi olarak doğalgaza paralel asfalt çalışması yapıyoruz. Şuan itibariyle, sıcak asfaltta 110 bin ton civarında sıcak asfalt çalışması, 70 bin metrekare kaldırım düzenlemesi yapıldı. Alparslan Türkeş Parkındaki projenin çalışmaları pazartesi başlayacak "diye konuştu.

      "BİZ, MİLLETİMİZİN, ÜLKEMİZİN DİRLİĞİNDEN, BERABERLİĞİNDEN VE GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU BİR HÜKÜMETİZ"       

     Türkiye'nin bugün dünyanın en hızlı gelişen ülkeler arasında olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,"Ben bu bölgeye uzun bir süre gelememiştim. Bu bayramda, Samsun'da yokum, yurt dışına bir Kurban organizasyonu için Afrika'ya gideceğim. Onun için bugüne çok program sığdırmaya çalıştım. Öncelikle yeni parti binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kardeşlerimiz gerçekten çok güzel bir ilçe teşkilatı binasını hazırlamışlar. Kardeşlerime bu konuda hayırlı olsun diyorum ve hemde katkısı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kurban Bayramınızı da tebrik ediyorum. Bu güzel coğrafya da, bu güzel insanlar ve hızla refah seviyesi yükselen bir ülke'de, özgürlüklerin hızla geliştiği, hukuk'un hızla yerleştiği, refah seviyesinin hızla arttığı ve pastanın adil dağıtılması yolunda hızla mesafeler alındığı bir ülkede, biz bu bayramı bu güzel ülke içerisinde çok eksiğimize rağmen yaşarken, bu güzellikleri yaşayamayan yine Kurban'a her zaman olduğu gibi acıyla, ızdırapla can güvenliği endişesiyle sefalet ve açlık gurubuna girmekte olan milyonlarca, hatta milyarlarca insan var. Dünyanın en güzel coğrafyasındayız. Aynı anda insanlar, ülkenin bir noktasında kayak yaparken, bir başkan noktasında da denize giriyor. Irmaklar, tepeler, dereler, nehirler, ormanlar yer altı ve yerüstü zenginlikleri dünyanın hiçbir yerinde yok. Türkiye artık veren el olmuştur, alan el olmaktan çıkmıştır. AK Parti her seçimden oylarını artırarak çıkmıştır. Onun için birbirimize çok tutkun olacağız. Bu seçimle ilgili vatandaşlarımız ne düşünüyor? Ne tarafta yer alacak? Derdimizi ne kadar anlattık, ne kadar anlatamadık, o sandıktan çıkan sonuç o noktayı gösterecek " şeklinde konuştu.

     Sekiz aydan beri bu ülkede şehit cenazesi bu ülkede yaşanmadığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bayrak edebiyatı yapan, milliyetçilik söylemi yapan ve ‘siz onlarla pazarlık ettiniz taviz verdiniz' diyenlere kimsenin kanmaması gerektiğini söyledi.

     AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Bugüne kadar devlet politikalarının çeşitli hükümetler eliyle, insanları böldüğünü bildirdi. Demir, AK Partinin herkesi kardeş birinci sınıf vatandaşı yaptığını kaydetti.

                                                                                                                                                                                   NAMIK AZGIN

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER