MHP İlçe Başkanı Çamaş'tan Zehir Zemberek Açıklama

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş "KCK'yı seyredenler, şehir yapılanmalarına boyun eğenler, Kobani için PYD ye ülkemizde izin verenler, Barzani ve Şivan Perver ile şarkı türkü söyleyenler, halay çekenler, bu kanda, şehitlerimizin gelmesinde vebal sahibidirler" dedi.

MHP İlçe Başkanı Çamaş'tan Zehir Zemberek Açıklama
Aziz Milletimiz;


Ülkemizin ve insanımızın birlik ve beraberliğine, kardeşlik ve huzuruna, bölünmez bütünlüğümüz ve bayrağımıza yönelik terör saldırıları yapılmaktadır. Tarihin her döneminde milletimizi yok etmeye yönelik tuzaklar ve saldırılar yapılmıştır. Emperyalizmin ülkemiz ve milletimiz üzerindeki emelleri hiç bitmemiştir. Bu emeller tarihin derinliklerinden bugünlere kadar sürüp gelmiştir.

 

Başta rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere genel başkanımız Devlet Bahçeli ve ülkücü kadrolar bu tehlikelere her zaman işaret etmiştir. Bu tehlikelerin bertaraf edilmesi için çözümler ortaya koymuş milletimizden yetki talep etmiştir.

 

Bilindiği gibi çözüm süreci adı verilen anlayışları, MHP, ihanet ve çözülme süreci olarak anlatmıştır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 10 ilimizde büyük mitingler düzenleyerek bu sürecin tehlikelerinden bahsetmiş. En ağır ifadelerle bu süreci ihanet olarak söylemiştir. Ne yazık ki O gün söylenenlerin önemi bilinmemiştir.

 

Habur rezaleti olduğunda, çadır mahkemeler kurulduğunda, İmralı’da görüşmeler yapıldığında, akil adamlar denilen maskaralıklar yaşandığında, Oslo görüşmelerinde, Dolmabahçe'de PKK'nın istekleri açıklandığında, T:C. tabelalarımız kaldırıldığında, polisimiz tokatlandığında, Bebek katili Apo ile görüşüldüğünde bu ihanetlerin yanlışlığını ifade ettik. Bize kanla besleniyorsunuz diye iftira attılar. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Anayasanın 4 maddesinin değiştirilemeyeceğini söylediğinde, Resmi dilimiz Türkçedir, Bayrağımız ay yıldızlı şanlı bayrağımızdır, ülkemizin adı Türkiye Cumhuriyetidir, başkentimiz Ankaradır, çözüm süreci bitecektir dediğinde bize hayırcı dediler, algılar oluşturarak MHP yok edilmek istendi. Üzülerek ifade ediyoruz ki görüş, düşünce ve tespitlerimizde haklı çıktık. MHP ve ülkücü kadroların milletimizin huzuru kardeşliği birliği, ülkemizin bütünlüğü ve sonsuza kadar var olması için hareket ettiği bir kez daha ispatlandı.

 

Amaç ülkemizde iç savaş çıkartmaktır. MHP buna asla izin vermeyecektir. Çözüm sürecinde istihbarat yapmayanlar, yollara döşenen bomba ve mayınları görmeyen ve görmek istemeyenler, şehirlerde ordu kuranları engellemeyenler, KCK'yı seyredenler, şehir yapılanmalarına boyun eğenler, Kobani için PYD ye ülkemizde izin verenler, Barzani ve Şivan Perver ile şarkı türkü söyleyenler, halay çekenler, el ele diz dize oturanlar akan bu kanda, şehitlerimizin gelmesinde analar ağlamayacak deyip analarımızın ve 78 milyonumuzun ağlamasında vebal sahibidirler, bundan sorumludurlar.

 

Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimizi saygılarımızla selamlıyoruz.

 

MHP Bafra İlçe Başkanlığı Adına

İlçe Başkanı

Abdurrahman Çamaş

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER