BAFRA LOKANTACILAR ODASINDAN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu ve yönetimi tarafından Bafra İlçesinde bulunan Lokantacı esnafına Bafra Şehir Kulübünde iftar yemeği verdi.

BAFRA LOKANTACILAR ODASINDAN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

İftar yemeğine Bafra Belediye Başkan vekili Hüseyin Çamaş, Bafra Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Eski Lokantacılar Odası Başkanları Selahattin Sırıklı, Ömer Var, Ali Osman Ersin, Bafra Lokantacılar Odasının kurulmasına öncülük eden Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Onursal Başkanı Resai Yılmaz ile çok sayıda lokantacı esnafı katıldı.

 

İftar programı Bafra Tabakhane Camii İmam Hatibi Abbas Kılıç’ın Kur’an Tilaveti ile başladı. Ezanın okunması ile oruçlar dualar ile açıldı. Yemeğin peşinden Bafra Tabakhane Camii İmam Hatibi Abbas Kılıç tarafından dua yapıldı.

 

Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu yaptığı konuşmada iftar yemeğine iştirak eden tüm davetlilere sonsuz şükranlarını sundu. İlki yapılan bu iftar yemeğinin her yıl tekrarlanması dileğinde bulundu.

 

Bafra Belediye Başkan vekili Hüseyin Çamaş ise tüm lokantacıların ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettikten sonra çalışmalarında başarılar ve bol bereketler diledi.

NAMIK  AZGIN 



Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER