Milletvekili Demir: “Söz verdik mi yaparız”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Biz eski siyasetçiler gibi değiliz.Yerine getiremeyeceğimiz sözü vermeyiz" dedi.

Milletvekili Demir: “Söz verdik mi yaparız”

         Seçim çalışmalarına Havza İlçesi'nde devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, mahalle statüsü alacak köyleri ziyaret etti. Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz'le birlikte vatandaşın taleplerini dinleyen Demir, yerine getiremeyecekleri sözü vermediklerini söyledi.

          Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Havza İlçesi'ne geçen Demir, AK Parti Havza Belediye Başkanı ve adayı Murat İkiz, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve partililerle birlikte, Bekdiğin, Ereli, Kocapınar ve Mismilağaç Köyü'nü ziyaret etti.

         Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda Demir ve İkiz, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Milletvekili Demir, seçimlerin ardından köylerin ve beldelerin mahalle statüsü kazanacağını ve hizmetin daha iyi yapılacağını söyledi.

                                    "ESKİ SİYASETÇİLER GİBİ DEĞİLİZ"

        İlçelerde yaptıkları programlarda vatandaşların bazı sorun ve talepleri kendilerine ilettiğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "İktidar partisi olarak 2002 yılından bu yana milletimiz için projeler üretip, hayata geçirdik. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız bulunduğu, mahalle, köy ve belde için bazı isteklerde bulunuyor. Bunların hepsini not ediyoruz, yapılabilecek her talebi alıyoruz. Eski siyasetçiler gibi, 'Tamam söz verdik yapacağız' deyip, yapmayanlardan değiliz. Bir zamanlar, seçim dönemi kapıları çalarlar, oy isterler, söz verirler giderler, seçildiklerinde bir dahaki seçim kadar gelmezlerdi. Bu anlayış, AK Parti iktidarıyla son buldu. Biz, yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermiyoruz. Seçim olsun, olmasın, köy köy, mahalle mahalle geziyor, programlar yapıyoruz" dedi.

                                 " HAVZA İÇİN DAHA ÇOK PROJEMİZ VAR"

          Havza Belediye Başkanı ve adayı Muraz İkiz de, seçimlerin ardından hayata geçirecekleri projeler olduğunu belirterek, "Pazar yeri, istihdamı artıracak sanayi bölgesi gibi pek çok projemiz var. Sizlerin desteğiyle seçimlerden güçlü bir şekilde çıkarsak, projelerimizi hayata geçireceğiz. Havza AK Parti döneminde, nereden nereye geldi. Bu hizmetleri Başbakan Erdoğan'dan aldığımız destekle gerçekleştiriyoruz. Daha yapılacak çok işimiz var." diye konuştu. İkiz, 11 Mart Salı günü saat 13:00'de Havza'da yapılacak mitinge de vatandaşları davet etti.

                                                                                              NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER