Milletvekili Demir'den huzurevine ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlılarla sohbet etti.

Milletvekili Demir'den huzurevine ziyaret

 AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, sık sık yaptığı huzurevi ziyaretini sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden Demir, yaşlılarla sohbet ederek, çay içti.

       Milletvekili Demir, huzurevinde kalan yaşlılara yapılan ziyaretin önemli olduğunu belirterek, "Fırsat buldukça huzurevlerini ziyaret ederek, orada kalan kişilerle sohbet ederim. Huzurevi ziyaretleri çok anlamlıdır. Belki ziyaret eden farkına varmayabilir fakat, ziyaret edilen yaşlılar bir kişi gelmesi için bekliyor. Onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, birer bardak çaylarını içmek gerekir. Ailemizi, eşimizi, dostumuzu alarak buraların ziyaret edilmesini sağlamalıyız" dedi.

                                   YAŞLILAR TOPLUMUN HAFIZASI

        Yaşlıların bir toplumun hafızası niteliğinde olduğunu belirten Demir, "Tarihten günümüze bilgi paylaşımı yapabildiğimiz büyüklerimizin elini öpmek onlara büyük mutluluk veriyor. Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden istifade etmeyen bir toplumun körelmeye, atıl kalmaya yüz tutacağına inanan geleneğe ve kültüre sahip bir milletiz. AK Parti iktidarıyla, yaşlılara verilen önem arttı. Onlara ikinci bahar niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamaları için gerekli çalışma ve düzenlemeler yapıldı ve yapılıyor" diye konuştu.

           NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER