Milletvekili Köktaş, Canik’ te Teşekkür Yemeğine Katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz milletimiz çok iyi hesap yapıyor, iyi çetele tutuyor, yeri ve zamanı geldiğinde hesabı sessiz, sessiz öyle sandıkta soruyor ki, sandığa adamı kitleyi veriyor, dışarı bile çıkarmıyor" dedi.

Milletvekili Köktaş, Canik’ te Teşekkür Yemeğine Katıldı

      AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine atıldı.
      AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik İlçe Başkanlığı tarafından Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen teşekkür yemeğinde teşkilat üyeleri ile buluştu.
      Gerçekleşen programa;  AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, bazı ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, İlçe teşkilat üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının Başkanları ve üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar, ilçede kurulan sandıklarda görev yapan sandık kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatında kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ve 1 Kasım seçiminde görev almış partililer katıldı.
        Yemek sonrası bir teşekkür konuşması yapan ve sözlerine Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın "Tefviz name" şiirinin ilk dörtlüğünü okuyarak başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hak şerleri hayr eyler, Zannetme ki gayr eyler, Arif anı seyreyler, Mevla görelim neyler, Neylerse güzel eyler. İşte 7 Haziran’dan sonra 1 Kasım. Aradan geçen 5 aylık sürede ülkemiz son derece önemli süreçlerden geldi geçti. 7 Haziran da salladık dediler, nasıl iktidardan indirdik dediler, blok dediler, hayır dediler. Yani 7 Haziran seçiminde herkes narasını attı. Fakat bilmiyorlar ki, aziz milletimiz çok iyi hesap yapıyor, iyi çetele tutuyor, yeri ve zamanı geldiğinde hesabı sessiz, sessiz öyle sandıkta soruyor ki, sandığa adamı kitleyi veriyor, dışarı bile çıkarmıyor. İşte 7 Haziran seçimlerinde biz milletimizin ne dediğini iyi anladık. İnancımızdan gelen kadere inanmak, tevazu sahibi olmak, milletimizin ne dediğini iyi okumayı bize sağladı. Ahlanmadık, vahlanmadık, sorgulamadık. Hep dedik ki, "Mevla görelim neyler, Neylerse güzel eyler" 1 Kasım’da da böyle oldu. Feraset sahibi milletimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
          AK Parti'nin 1 Kasım seçiminde oyunu yüzde 8 arttırdığını belirten Milletvekili Köktaş, "Çünkü AK Parti 7 Haziran sonrası milletin verdiği ödevi anladı, iyi yapmaya çalıştı. O süreçte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu dedi ki; "bizim bir dakikalık ömrümüz dahi olsa milletimize hükümet etmekten asla geri durmayacağız. Milletimize karşı olan sorumluluğumuzu biliyoruz." dedi. Ve yaşanan süreci çok iyi gören milletiz de bunun gereğini 1 Kasım da yaptı. 7 Haziran seçiminde herkes milletin kararını sorgulamaya kalktı. Herkes milletin dediğini okumaya kalktı. Ama ben hayatımda hiç görmedim ki millet yanlış karar verdi, aziz milletimiz her zaman doğru karar verdi. Milletimiz her zaman ülkemizin önünü açtı. Kapatmak isteyenlere rağmen açtı. Bu her zaman böyle oldu. Bu düşünceler içinde 1 Kasım seçimlerinde gösterdiğiniz gayretli çalışmalarınızdan ötürü herkese bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Seçim çalışmalarında sizler bize, AK Kadrolara güvenip aziz milletimizden destek istediniz, partimizi iktidara taşımak için mücadele ettiniz. Rabbim sizlerden razı olsun" diyerek sözlerine son verdi.
           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER