BAŞKAN KILAĞUZ PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTU

Belediye personeli ile düzenlenen akşam yemeğinde buluşan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, ilçede yapılan her türlü hizmetin hızlı bir şekilde ilerlemesi için belediye personelinin uyum içerisinde çalışmasının önemli olduğunu söyledi.

BAŞKAN KILAĞUZ PERSONELİ İLE YEMEKTE BULUŞTU

     Personelin moral ve motivasyonunun yüksek olması ile birlikte hizmetlerin daha sağlıklı ilerleyeceğini ifade eden Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, belirli periyotlarla düzenlenen toplantılarda ilçe sorunları ve sorunların çözümlerinin masaya yatırıldığını kaydetti.  Başkan Kılağuz ,”Düzenlemiş olduğumuz yemekli toplantımıza daire müdürleri ile belediye personeli katıldı ”dedi.
                  “EN BÜYÜK EMEĞİ OLAN BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ”
     Sorunların çözümü noktasında gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Kılağuz, "Biz ilçemizin kalkınması ve ilçe halkımızın refah düzeyini yükseltmek adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Yapılan her türlü çalışmalarda şüphesiz en büyük emeği olan belediye çalışanlarımız. Onların azimli ve istikrarlı çalışmaları sonucu yapılacak hizmetler daha hızlı ve daha kaliteli ilerliyor" diye konuştu. 
                         “MORAL VE MOTİVASYONUNU DA ARTTIRIYOR”

      Bu tür yemekli toplantıları belirli periyotlarla sık sık tekrar edeceklerini ifade eden   Başkan Kılağuz, "Personelimiz ile sadece mesai saatleri içerisinde değil, mesai saatleri dışında bu tür organizasyonlar ile biraraya geliyoruz. Yaptığımız bu tarz etkinlikler belediye personelimizin moral ve motivasyonunu da arttırıyor. Burada alınan moral ve motivasyonda yapılan hizmete yansıyor. Hizmetlerimizin daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlemesi için personelimizin moralini yüksek tutmamız lazım. Bizde buna önem veriyoruz" dedi.
         Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER