SAMSUNSPOR'A ÇİFTE ZİYARET

Salıpazarı’ndan gelen protokolün yanı sıra Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'de Samsunspor'u ziyaret etti.

SAMSUNSPOR'A ÇİFTE ZİYARET

                                SAMSUNSPOR'U ZİYARET ETTİLER 
     Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, ilçe  Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aslan ve Salıpazarlı İşadamı Hüseyin Karaman ile birlikte  Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkurt Tutu'nun yanı sıra  Yönetim Kurulu Üyelerini kulübün Başkanlık makamında ziyaret etti ve aynı günde Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle nezaket ziyaretinde bulundular.
                         YÖNETİCİLERDEN ZİYARETE  TEŞEKKÜR 
    Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileyen Salıpazarı heyeti ve de Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ile  yönetim kurulu üyelerine Samsunspor Yönetim kurulu," Desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
    Antrenman öncesi Kımızı-Beyazlı-Siyahlı ekibin futbolcularına  çiçek ve tatlı ikram eden KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz  ve yönetim kurulu üyeleri Samsunspor'a  Süper Lig yolunda başarılar dileyerek bir süre antrenmanımızı takip ettiler.
    Öte yandan Günü çift antrenman ile geçiren Samsunspor sabah 10:00'da yaptığı ilk idmanda düz koşu yaptı. Saat 16:00'da başlayan 2'nci antrenmanında ise  topla ısınma ve taktik oyun oynadılar.

         Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER