MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, TEKKEKÖY’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, TEKKEKÖY’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
    Tekkeköy İlçesi'nde bulunan 19 Mayıs Organize Sanayi Bölgesi esnaf, sanatkar, sanayici, işadamları ve çalışanları ile bir araya gelen Milletvekili Köktaş, "Son 13 yıllık dönemde AK Parti hükümetlerinin sağladığı siyasi istikrar ve bu istikrara dayalı güven ortamı, önemli yapısal reformların gerçekleştirilebilmesine güçlü bir zemin hazırlamıştır. Bu zemin ortamında Türkiye çağ atlamış, gelecek hedeflerinin de belirlenmesine olanak sağlamıştır" dedi.
     Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde As Çelik, Resman, Borsan Grup, Bahadır Tıbbi Aletler, Ünal Konfeksiyon, Ulusoy Un ve Samsun Yem Sanayi'yi ziyaret eden Milletvekili Köktaş firmaların yöneticileri ve personelleri bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
      AK Parti iktidarı ile birlikte hayata geçirilen projelerin bir zamanlar hayalinin dahi kurulamayacağını belirten Milletvekili Köktaş, "Türkiye, iktidarlarımız döneminde siyasi, ekonomik ve sosyal pek çok alanda önemli bir dönüşüm süreci yaşamıştır. 2002'den önce krizler, kaoslar yaşayan Türkiye, 2002'den sonra AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetlerle 'ilklerin ülkesi' oldu. Bugün Türkiye o eski Türkiye değil artık. Ülke olarak biz dünya ile yarışıyoruz. Muhalefet partileri ikinci parti, üçüncü parti olmak için birbirleriyle yarışıyor, biz ise dünya ile yarışıyoruz. Artık şampiyonlar liginde oynayan bir Türkiye var.  IMF'den borç alan konumdan IMF'ye borç veren konuma yükselen bir Türkiye var. Dünyanın 17'nci, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi olan bir Türkiye var. 13 yılda milli geliri 230 milyardan, 800 milyar dolara çıkan bir Türkiye var. 3 bin dolardan, kişi başı geliri, 10 bin dolara çıkan bir Türkiye var. Şimdi de dünyanın birçok ilklerine adım atıyoruz. Büyüyen ve zenginleşen Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir reform dönemini başlatacağız. Her alanda olduğu gibi ekonomi alanında da yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde bir yandan makroekonomik istikrar ve kazanımlarımızı güçlendirirken, bir yandan da mikroekonomik ve sektörel dönüşümlere odaklanacağız. Son 13 yılda, üst-orta gelir grubuna yükselttiğimiz ülkemizin, yüksek gelir grubu ülkelerarasına girmesi temel amacımızdır. Güven ve istikrar içerisinde büyüyecek olanekonomimizin temelini nitelikli, girişimci ve yenilikçi insanımız, bilgi ve teknoloj ile katma değeri yükselten işletmelerimiz oluşturacaktır" dedi.
    Milletvekili Köktaş daha sonra partisinin Gençlik Kolları tarafından Tekkeköy Sevgi Tekkesi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşması"na katıldı.
    Gençlere tecrübe ve bilgi paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş, "Ne iş yaparsanız yapın, işinizi severek yapın. Severek yapılan işten hem verim alırsınız hemde tecrübe kazanarak kendinizi bir alanda yetişmiş olursunuz. Mutlaka kitap okuyun ve çevrenizdeki olan bitene duyarlı olun. Kararlarınızı verirken muhasebenizi iyi yapın. Ve gençler en önemlisi 1 Kasım da geleceğiniz için oyunuzu kullanın ve istikbalinize sahip çıkın" diyerek sözlerine son verdi.
      Milletvekili Köktaş ayrıca Tekkeköy Mahallesi sakinlerinden Nurcan ve Gökhan çiftinin kına gecesi merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.
      Genç çifte iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, Sağlam ve Selametoğlu ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.
         NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER