MİLLETVEKİLİ YENİ, BAFRA DEVLET HASTANESİNİ GEZDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Bafra Devlet Hastanesini ziyaret etti.

 MİLLETVEKİLİ YENİ, BAFRA DEVLET HASTANESİNİ GEZDİ

    Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kemal Öztürk, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'ye bilgi verdi.  

    AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, hastanedeki hastaları ziyaret ederek, sorunlarını ve önerilerini dinledi.
     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,"Bugün Bafra Belediye Başkanımız, AK Parti İlçe Başkanımız ile birlikte, sabah kahvaltı bir toplantı yaparak, İlk programımızı Bafra Devlet hastanesinde icra ediyoruz. Bafra ilçe teşkilatımızın yöneticileriyle birlikte, hasta ziyaretlerimiz oldu. Hastanemizi yeniden bir kez daha gezdik. Tabi çok heyecanlıyım. Böyle bir eserin meydana gelmesinde, Cenab-ı Hakk bize, nasip etti. Bölgemize baktığımızda, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinden daha güzel bir şekilde, modern bir şekilde yapılmış bir hastane de, hastalarımız tedavi görüyor. Ziyaret ettiğimiz hastaların hepsinin gözünde mutluluk var. Bu bizi son derece sevindiriyor" dedi.

    "BAFRA DEVLET HASTANESİ BÖLGE DEVLET HASTANESİ OLMUŞTUR"

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,"Biz, Bafra'ya modern bir hastane yaptıracağız demiştik. Bu hastanede herkes özel muamele görecek. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun bugün o noktaya geldik. Biraz gecikmeler oldu. Daha önce mahkemelik bina üzerinde bizi oyaladılar. Bafra halkımız, böyle modern bir hastaneye layıktı. Şuanda burada hastalarımız bile bir huzur içerisindedir. Bafra Devlet Hastanesi çok modern bir devlet hastanesidir" diye konuştu.

                     "BAFRA'DA FAKÜLTE ÇALIŞMALARIMIZ VAR"

    AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra için Kızılırmak Fakültesi konusunda çalışmalarının var olduğunu bildirdi.

    Bafra Devlet Hastanesi eski binasının ne yapılacağı konusunda çalışmalarının var olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,"Bugün Bafra'yı daha ileri noktaya nasıl getirebiliriz, hedefimiz odur. Bafra'da sağlık konusunda problemi çözdük. Biz, temel atmalarda çok fazla bulunmuyoruz" dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAFRA DEVLET HASTANESİNİN RESMİ AÇILIŞINI YAPACAĞIZ"

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni,"Bafra Devlet Hastanemizin resmi açılışını Başbakanımızın Samsun'a geldiğinde, toplu açılışa mı koyacağız? Yoksa ayrı resmi açılışı Sağlık Bakanımızla mı birlikte yapacağız o konuda daha karar vermedik. Sağlık Bakanımız bu ay içerisinde Samsun'a gelecek ama açılış konusu Başbakanımızın programına mı koyalım, yoksa ayrıca burayı mı açalım diye, resmi açılışı düşünüyoruz. Bafra Devlet Hastanemizde Eğitimler var. Hatta eğitim salonumuz bile var. Personeli arkadaşlarımız eğitiyorlar. Yani bizim hedefimiz toplum kaliteyi yakalamak. Bu millet diyor ki, bana kim hizmet yaparsa, ben onla yola devam ederim. Biz, kimsenin başını yola eğmedik, kimseyle problemimiz olmadı. Bu ülkenin kalkınması için yolumuza devam ediyoruz. Biz, bugüne kadar hiçbir ayrımcılığı gözetmeksizin milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.  

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin Bafra Devlet Hastanesi ziyaretine, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetim kurulu üyeleri, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün ve partili vatandaşlar katıldı.

                                                                                        NAMIK AZGIN        

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER