banner221

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Köktaş, "Son 13 yılda sağlanan güven ve istikrar ortamında olmaz denilen yatırımlar, projeler oldu, yapılmaz denilen, hayal bile edilemez denilen hizmetler yapıldı. Milli ve yerli tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi, yaptık inşallah uçağımızı da yapacağız“ dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, 1 KASIM SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

    AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Son 13 yılda sağlanan güven ve istikrar ortamında olmaz denilen yatırımlar, projeler oldu, yapılmaz denilen, hayal bile edilemez denilen hizmetler yapıldı. Milli ve yerli tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi, yaptık inşallah uçağımızı da yapacağız“ dedi.
   AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimlerine kısa bir zaman kala Havza, Tekkeköy ve İlkadım ilçelerinde yoğun bir program gerçekleştirdi.
  AK Parti Samsun Milletvetvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Havza ilçesinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, İlçe teşkilat üyeleri ve mahalle başkanları ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra Tekkeköy ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yıldırım Kömür, Safi Kömür, Akabe Kömür, Bülbüloğlu Oksijen ve Laren Ayakkabı'yı ziyaret etti. Firmaların yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, çalışan personeller ile de biraraya gelerek 1 kasım seçimleri, eski ve yeni Türkiye arasındaki farklar ve Türkiye'nin 2023 hedefleri üzerine konuşmalar yaptı. 
     İlkadım ilçesinde ise Seçim İrtibat Bürosu'nda gençlerle, 1453 Fatih Spor Kulübü'nde ise Fatih Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek konuşma yapan Milletvekili Köktaş, koalisyon dönemlerinde Türkiye'nin hep kaybettiğini söyledi.
     Gençlere bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti, "Koalisyon dönemlerinde Türkiye'nin hiç gelişmediğini görmekteyiz. Türkiye'nin gelişim ve büyüme gösterdiği zamanlar ise hep tek partili iktidar dönemlerinde olmuştur. Koalisyon dönemlerinde yaşanan 'Sen ve ben' kavgası ülkemizin yıllarının heba olmasına sebep oldu. Hatırlayın; bir Anayasa kitapçığı fırlatılması, Türkiye ekonomisine en büyük krizi yaşattı. AK Parti olarak "kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız" diye yola çıktık. Son 13 yılda biz bu anlayışla yola devam ettik, aziz milletimizin desteği ile olmaz denilen yatırımlar, projeler oldu, yapılmaz denilen, hayal bile edilemez denilen hizmetler yapıldı. Milli ve yerli tankımızı, topumuzu, savaş gemimizi, helikopterimizi, yaptık inşallah uçağımızı da yapacağız. Bunlar ülkemizin faiz ve borç bataklığından kurtarılmasıyla oldu “ dedi.
       İş dünyasının ve özellikle sanayici için güven ve istikrarın çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Bir ülkede güven ve istikrar olmazsa devlet ne kadar destek sağlarsa sağlasın bu desteğin sürebileceğinin garantisi olmayacağından işadamı ve sanayici gelecek planlaması yapamaz hale gelir. Bu nedenle bizim en büyük vaadimiz, güven, istikrar ve öngörülebilirliktir. 13 yıllık istikrar döneminde bunu hep sağladık. 7 haziran seçimleri sonrası ise yaşanan süreç ortadır. Geçtiğimiz bu 4 ay içinde de ülkemizi bir saniye dahi yönetimsiz bırakmadık. Bir taraftan terörle mücadele ettik, küresel ekonomik krizin, avronun, doların dalgalanmalarıyla uğraştık ama ülkede kimse siyasi ya da ekonomik istikrarsızlık hissetmedi. 1 Kasım'dan sonra yine milletimizin desteği ile inşallah çok güçlü şekilde istikrarı devam ettireceğiz “ diye konuştu.
        Gerçekleştirilen programlara, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyesi Kenan Sarıoğlu katıldı.
             NAMIK AZGIN 


 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER